2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2938 بازدید | 228 پست
الان کاربر نیلا_نارلا فیکه و واقعا رو مخه فک میکنه کسی نمیفهمه شما بگو تا بهت بگیم فیکه یانه

من خودم میتونم تشخیص بدم کی فیکه کی نیس عزیزم😊

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

آخ که چقدر این طرز فکر رو دوست دارم. آرزومه بتونم دخترمو اینجوری تربیت کنم. آفرین به خانواده‌ت و ترب ...

سلام عزیزم شما بهترین مامان دنیا میشی من کسی نبوده تنها بزرگ شدم پدرم کارش جاده بوده و مادرم سی سال کارمند بوده کسی تربیتی بهم یاد نداد همش برمیگرده ب دل و ذات آدم دل مهربون و ذات خوب😍🙏

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا موافقم ما خونمون فلان متره تو فلان جای شهر ماشینم فلانه امروز فلان قدر دادم طلا خریم ماهیانه ۱۰۰۰۰۰۰۰ میلیار خرجمه من حسرت نمیخورم بیشتر حالم بهم میخوره که یا دروغ میگن یا حقیقتشون آدم هایی هستن که نو کیسه و تازه به دوران رسیده عقده این وگرنه انسان ثروتمند متشخص لزومی به جار زدن داراییش نداره

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

داشتن با پز دادن و تو چشم مردم کردن خیلی فرق داره !

من که چیزی ندیدم چون‌نگاه میکنم و رد میشم

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

دقیقا موافقم ما خونمون فلان متره تو فلان جای شهر ماشینم فلانه امروز فلان قدر دادم طلا خریم ماهیانه ۱ ...

دقیقا همیشه آدم های فروتن جار نمیزنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا من مخالف نظر شما هستم ..من میگم آدم باید عزت نفس داشته باشه ..اگر همش بخواد حسرت بخوره و ناراحت بشه .که دیگه نه مهمونی باید بره نه بازار بره نه بیرون بره عملا هیچ جایی نیاید بره چون در هر شرایطی یکی هست که شرایطش بهتر از ما هست و زندگیش بهتره ..

پس به بی شخصیتیت ادامه بده😂

نگو عزیز دلم. دو بار گفتی. زشته. ایشون که اولش به شما توهین نکرد.بی‌شخصیت فحش حساب میشه.

یه کم خودتو کنترل کن 💗 مخالف شماست، اشکالی هم نداره.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
والا من مخالف نظر شما هستم ..من میگم آدم باید عزت نفس داشته باشه ..اگر همش بخواد حسرت بخوره و ناراحت ...

عزیزم من منظورم کسایین که از قصد دارن اینکارو میکنن نه کسی که داره خوشحالی وحال خوبشو انتقال میده به بقیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من خودم میتونم تشخیص بدم کی فیکه کی نیس عزیزم😊

اون کاربر اولش حداقل بگو 😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

نگو عزیز دلم. دو بار گفتی. زشته. ایشون که اولش به شما توهین نکرد.بی‌شخصیت فحش حساب میشه.یه کم خودتو ...

وقتی میاد میگه به تو چه یعنی توهین نیس دیگه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810