2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2748 بازدید | 227 پست
اونی ک پز میده اینجا خیلی عقده ای هست و بیچاره و بی کس ک میاد اینجا پز میدهاماااا اونی ک حسرت بخوره ...

ببین حسرت چیزی نیس که بگی من اصصصلا تاحالا تو زندگیم نداشتم هرکاری کنی بلاخره تو زندگی چیزهایی هست که میگی کاش منم اونو داشتم اونه میتونه یه آدم باشه یه شرایط مالیه عالی باشه یا اصلا واسه بعضی از بنده خداها یه غذای خوب باشه

اینکه بخوای انرژی مثبت بدی اصلا چیزه بدی نیس ولی اینکه به دروغ تاپیک بزنی دل کسی که واقعا نداره رو بسوزونی تاسف داره

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بین پز دادن و از زیبایی های زندگی حرف زدن تفاوت هست.

من کسی هستم که اعتقاد دارم باید از خوشی های کوچیک و بزرگ حرف زد، جهان به این قدردانی ها احتیاج داره

اما نمایش صرف نه تنها حس خوب ایجاد نمیکنه، میتونه حسرت برانگیز هم باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بین پز دادن و از زیبایی های زندگی حرف زدن تفاوت هست.من کسی هستم که اعتقاد دارم باید از خوشی های کوچی ...

حالا بعضیا اینجا میگن اونایی که حسرت میخورن مشکل دارن ما انرژی مثبت میخوایم بدیم

این انرژی مثبتو شاید به ده نفر بتونی بدی ولی مطمئنن توی این وضع اقتصادیه داغون حسرتشو به پنجاه نفر میدی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

موافق پز دادن نیستم اما اینکه هیچکس نباید از خوشبختیش حرف بزنه تا بقیه حسرت نخوردن هم منطقی نیستاون ...

خوشبختی آره وقتی بگن آدم کیف میکنه 

ولی وقتی میاد یه بچه ۱۴ ساله میگه من ۳ تا گوشی دارم دو تاش آیفونه به نظرت اونی که تو خرج روزمره اش مونده و یا نمیتونه به گوشی ساده برای بچش بخره آه نمیکشه 

به نظر منم هر تایپیکی رو نباید بذارن 

خوشبختی آره وقتی بگن آدم کیف میکنه ولی وقتی میاد یه بچه ۱۴ ساله میگه من ۳ تا گوشی دارم دو تاش آیفونه ...

الان میان میگن اونی که تو خرج روز مرش مونده مشکل داره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشبختی آره وقتی بگن آدم کیف میکنه ولی وقتی میاد یه بچه ۱۴ ساله میگه من ۳ تا گوشی دارم دو تاش آیفونه ...

خب چرا آه بکشه اینو متوجه نمیشم

چرا یه نفر باید انقدر قلبش سیاه باشه که از خوشبختی یکی دیگه آه بکشه به جای اه کشیدن تلاش کنه اونم آیفون بخره

کاربری دوستم فعلا دست منه

خب چرا آه بکشه اینو متوجه نمیشمچرا یه نفر باید انقدر قلبش سیاه باشه که از خوشبختی یکی دیگه آه بکشه ب ...

نه اینکه ناراحت باشه که چرا اون داره 

از این ناراحت میشه که چرا سرنوشت من اینطوریه چرا شوهر یا پدر من نداره که برای من خرج کنه 

آدم ها معمولا حسرت نداشته هاشون رو خیلی میخورن

نه اینکه ناراحت باشه که چرا اون داره از این ناراحت میشه که چرا سرنوشت من اینطوریه چرا شوهر یا پدر من ...

سرنوشت بهونه ست

هرکی بخواد به چیزی برسه تلاش کنه میرسه

انقدر آدم دیدم نون خوردن نداشتن اما موفق شدن اگه خوش قلب باشی هم قطعا این خوش قلبی به خودت برمیگرده

سرنوشت بهونه ستهرکی بخواد به چیزی برسه تلاش کنه میرسهانقدر آدم دیدم نون خوردن نداشتن اما موفق شدن اگ ...

شوهر خود من از،بچگی کار کرده و باباش هیچی نداشته 

خودش خواست و الان خدا رو شکر همه چی داریم 

ولی میگه که از بچگیم هیچ لذتی نبردم 

الان دیابت داره میگه اون موقع ها که آرزوی همه خوراکی رو داشتم هیچی نبود بخوریم الان که خدا رو شکر میتونم همه چی بخرم و استفاده کنم بیماریم اجازه نمیده 

حسرت بچگیش رو میخوره

قبلن آره میشد از صفر شروع کنی و به همه جا برسی ولی قبول کن که این دوره زمونه سخت میشه از صفر بلند شی 

بعضی ها هم از لحاظ بدنی خیلی کار میکنن ولی فکر اقتصادی خوبی ندارن پس نمیشه شماتت کنی که تلاش نکردن

من فقط میگم تو این زمونه که شرایط اقتصادی برای طیف زیادی از مردم سخت شده حال همدیگه رو درک کردن خیلی قشنگه

شوهر خود من از،بچگی کار کرده و باباش هیچی نداشته خودش خواست و الان خدا رو شکر همه چی داریم ولی میگه ...

متوجهم اما باور کنید هر کسی تو زندگیش حسرت یه سری چیزارو میخوره  و سختی کشیده حتی اگه پولدارترین باشه مقایسه کردن زندگی خودت با بقیه کار مسخره ایه

اکثر کسایی که موفق شدن سختی کشیدن درستش اینه که ما دیدمون رو تغییر بدیم یاد بگیرم حسادت نکنیم،مقایسه نکنیم تمرکزمون روی زندگی خودمون باشه.

یه سری ادما چون خودشون به هر دلیلی احساس خوشبخت بودن نمیکنن دوست دارن بقیه رو پایین بکشن و این خیلی رفتار زشتیه

یعنی حالم از این منطق بهم میخوره 

از خوشیاتون نگید، ماشین خوب سوار نشید، درامدتونو اگه بالا بود نگید و هزارتا چیز دیگه 

که یه عده حسود حالشون بهم نخوره!!!!

والا من پولدار نیستم ولی یکی از خوشیش و پولداریش میگه کیف میکنم و دعا میکنم نصیب من بشه

من کادو تولدم یه کادوی که دوسش داشتم و نسبتا گرون بود گرفتم اینقد ذوق داشتم تاپیک بزنم ولی بخاطر امثال شماها بیخیال شدم 

یعنی حالم از این منطق بهم میخوره از خوشیاتون نگید، ماشین خوب سوار نشید، درامدتونو اگه بالا بود نگید ...

شما برو تواینستا بزار دوستاتت ببینن حال کنن اینجا فاز بلاگری ورندار

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرروزتایپک میزد چندروزه راحتیم البته الانم چندتافیک هست باتایپکای سریالیشون

بله فراوون 

کاربر شیطونمهربون1400 

مهربودندنازک333 

پیاله8888 

اینا همه‌شون یه نفرن  تاپیکای فیک میزنه 

جدیدا کاربرا رو حرص میده همش مجردی و متاهلی رو پیش میکشه و دعوا درست میکنه 

نی نی سایت تنها جاییه ک ب پز دادن میگن انرژی مثبت حال خوب

اسی منم با شما موافقم ادم باید تا جایی ک بتونه فروتن باشه

من هم دارایی کشیدم هم نداری 

میدونم دارایی چقدر شیرینه و نداری چقد بد 

لدفن امضامو بخونین...دخترا میشه برام نفری ی صلوات بفرستین محتاجم ب دعا و صلواتتون دیگ خسته شدم تاپیک زدم و درخواست صلوات داشتم ازتون میخام منت بذارین رو سرم برام دعا کنین.نمبتونم از مشکلم بگم 
2810