2777
2789
عنوان

آیا شما خانوم ها موافق هستید

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 38 پست
یعنی همسرتون اگه نرید سرکار حاضره کامل و بی نقص خرجت رو بده؟

عزیزم هزینه نمی کنه. تا حالا حتی یه جفت جوراب حتی هزار تومن. هزینه نمی کنه. انتخابم اشتباه بود. منو برای شغلم انتخاب کرد

ولی اگه حتی از یه جایی یکی هزینه میداد حتی 1 ثانیه سرکار نمیومدم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمت اول حرفت آرهقسمت دوم نه به شدددت مخالفم حداقل من در اطرافم میبینم همسرایی که حداقل ترین خواسته ...

بله  یگه دقیقا طرح سوال منم اینکه از شوهرت با هزار بهانه و‌دلیل پول نخوای

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

بازم همون حرف اولت رو ببین همون میشه که به کشی نیاز مالی نداشته باشی

خب دارم میگم

نیاز مالی بخش مهمی از زندگیه

ولی همش نیست اون حسی که آدم میگیره از هویت خودش و حضور فعال تو جامعه خیلی فرق داره

شما میگی فقط بخاطر پوله وگرنه خونه نشستن بهتره که منم گفتم مخالفم

I'm so depressed I act like it's my birthday, everyday 

من خانوم هستم انسانم حق زندگی و کار دارم میخام خودم کار کنم پول دربیارم مستقل باشم محتاج پول کسی نبا ...

بله دقیقا

موافقم🌷

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

خیر حس استقلال همین تو اجتماع بودن روحیه آدم عوض میشه وقتی تو خونه ای دیگه حس بدرد نخور بودن نداری ...

یعنی فقط بخاطره کلاسش شاغل بشی 

یعنی هر زمانی اراده میکنی همسرت پول برات میزنه یا میده؟

اعماد له نفسی کخ کار کردن به ادم میدهفکرت مشغولهو اینکه شخصیت رشد می کنه تو اجتماع

درسته ، 

پس به این دلیل نیست که دستت تو جیبت باشه و ریز ریز بگیر از شوهر باشی؟

نه هر چقدر از شوهرم بخوام میده ولی مشکل اینجاست اونم حقوقش کمه.من بیشتر برا این میخوام شاغل بشم که مدیون بچه هام نباشم 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

نه من یه مدت بیکار بودم ،دانشگاهم نمی‌رفتم خیلی زندگیم تکراری و کسالت آور شده بود ۱۲ ظهر به زور از خواب بیدار میشدم کل زندگیم تو قابلمه و قوری خلاصه شده بود 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
از قبل ازدواج شاغل بودم و دلیلم داشتم هویت اجتماعی بود

بله درسته

جایگاه اجتماعی هم در کنار استقلال مالی برای من بسیار مهمه.انجام دادن کاری که در اون تخصص دارم هم همی ...

این هم دلیل مهممیه .. بله🌷

2810