2777
2789
عنوان

دوستم دختر خرابیه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1259 بازدید | 106 پست
نه مامانم همین دوست پسرشو بفهمه میگه تمومهفکر میکنن دختره فرشته ست

اونم نگو بگو رازه چون ممکنه بره پیش کسی بگه به گوش پدرش برسه یه بلایی سرش بیاره یا ممکنه توهم متهم بشی یا ممکنه خونوادش بخوان از شما انتقامی بگیرن 

حالا ما که نمی‌شناسیمشولی پیش مامانت نگو خطاهاشوباهاش سرد باش بی محلی کن یه دوست دگ پیدا کن

اخه مامانم همیشه میگه زیاد همو ببینین تنها نباش اون نمیدونه چطوریه اخه

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونم نگو بگو رازه چون ممکنه بره پیش کسی بگه به گوش پدرش برسه یه بلایی سرش بیاره یا ممکنه توهم متهم ب ...

من واقعا حس میکنم از پسش بر نمیام خدا خودش کاش کمکم کنه🥲

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

قطع ارتباط کن مگه چاقو گذاشتن رو گلوت؟؟پشتشم جرف نزن بعدش

وای شماها چتونه اگر من میتونستم ک نمیدومدم اینجا از شما کمک بخوام

من نمیدونم باید جیکار کنم همیشه میترسیدم یا تنها بشم 

یا اینکه کلا هرچی سرد شدم بدرد خودم میخورده تاثیر نداشته

دیگه هیچ راااهی ندارم نمیدونم چیکار کنم بعد چنسال اومدم اینجا بگم

عزیزم انشالله خدا کمکت کنه

🥲ایشالله ممنونم🥲💗

وای شماها چتونه اگر من میتونستم ک نمیدومدم اینجا از شما کمک بخواممن نمیدونم باید جیکار کنم همیشه میت ...

کم کم رابطتتو سرد کن 

بهونه بیار برای دیدنش 

بعدم قطع ارتباط به راحتی

چو غرق خاطراتم و غریق بی نجاتم و بی خواب و زابراهم و طوفان حال من:))                       

ایشالله ک بتونم از همتون ممنون واقعا❤

خانواده عالیه🥲میگم گوشیمو دیدن چتمونو خوندن

پس با همین بهانه برو جلو 

میدونی دوران کرونا و قرنطینه بود بعد دوستای عمو کوچیکه ام بهش پیله کرده بودن ک بیا بریم بیرون 

بعد عموم اومد ب مامان بزرگم گف مامان من ی جمله میگم تو هم تکرارش کن 

گف ب من بگو حق نداری تا اوضاع اینجوریه با دوستات بری بیرون😁

مامان بزرگمم تکرار کرد 

بعدش عموم ب دوستاش گف مامانم نمیزاره اگه بیام ناراحت میشه ازم 

اینجوری دوستاش ول کنش شدن و عموم هم دروغگو نشد😀

تو احادیث داریم کسی رو قضاوت نکنید نگفته که برید باهاشون دوستی کنید .اتفاقا در مرود دوست سالم خیلی س ...

چرا حرف در میارین آخه کجا گفتم اینو که برو باهاش دوستی کن

گفتم حق نداری آبروی کسی رو ببری کاراشو جار بزنی که آبرو از کعبه بالاتره!

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

پس با همین بهانه برو جلو میدونی دوران کرونا و قرنطینه بود بعد دوستای عمو کوچیکه ام بهش پیله کرده بود ...

عالیه

ممنونم ازتون❤❤❤❤

بودن باهاش موج منفی داره دوری کن

اره حتما

چرا حرف در میارین آخه کجا گفتم اینو که برو باهاش دوستی کنگفتم حق نداری آبروی کسی رو ببری کاراشو جار ...

اخه شما مکه میشناسیدش؟ 

من نیومدم مسخرش کنم کمک خواستم

2810