2777
2789
عنوان

بهم گفت فقط چهارده تا سکه مهر میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 37 پست

زحمت وخرجایی که قراره اون تو زندگی متحمل بشه رو حساب نمیکنی ولی احتمال اینکه کارتون بگیره خرج سفرشو بدین رو در نظر گرفتین جالب بود 

مهر منم ۱۴تاس البته برا ۱۵سال پیشه

لایک نکن پدر بیامرز

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجای طرز فکر من مشکل داره اینکه شان خودمو خانوادمو نمیخام پایین بیارم بده؟

نه بابا. هر دوتاتون خیلی اهل دو دوتا چهارتا هستید. من مهریه رو نگفتم. اون درآمد و مخارج سفر شما و مهریه که اون آقا میگه. کلا لغو کن رابطه رو. اونم جالب نیست

پسر منم در اینده ایشالا ۱۴ تا سکه بیشتر نمیزنه به قول شما مگه اسکله

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

زحمت وخرجایی که قراره اون تو زندگی متحمل بشه رو حساب نمیکنی ولی احتمال اینکه کارتون بگیره خرج سفرشو ...

پونزده سال پیش فرق داشت. الان کسی چهارده تا مهر نمیکنه. منی ک راضی سدم بخاطرش برم خونه مادرشوهر زندگی کنم بخاطرش حتی سرویس طلا نداشته باشم حق من چهارده سکه ست؟؟؟؟

بشین تا دختربهت بدن

ندن تا قیامت مجرد بمونه بهتره 

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

خیلی پرروعه اونم منی ک با بب پولیش ساختم حاضرم خونه مادرش زندگی کنم

اتفاقا 14سکه رو. قبول کن خونه ی مادرو قبول نکن سرویس طلا نخریدن رو قبول نکن نقد ول کردی چسبیدی به نسیه البته واقعا 14تا هم خیلی کمه

من با تعداد سکه کار ندارم مهریه ی خودم 2000تاست ولی واقعا با یکی برام فرقی نمیکنه اون موقع میخواستم ...

این ادم ادمه درستی نیست وگرنه منی که با همه چیزش کناراومدم میفهمید برا پولش کیسه ندوختم که سر مهریه بخاد چونه بزنه

2810