2777
2789
عنوان

بهم گفت فقط چهارده تا سکه مهر میکنم

295 بازدید | 37 پست

با به نفراشناشدم ازهم خوشمون میاد خیلی حسمون به هم قویه...چندبار گفته ک بیشتر از ۱۴تا سکه نمیندازه تازه این ۱۴تارم بخاطر اینکه منو میشناسه میندازه. گفت عمه خاله عمو هرکیم واسطه شه من قبول نمیکنم تا اخرعمرمم مجرد بمونم حتی.

حالا کنم جوونم کلی ایده برا کار دارم ممکنه کارمبگیره پولدر شم مثلا بخام کلی سفر خارجی برم خب نمیشه شوهرمو نبرم که. بلاخره اونم میبرم وخرج اونم میکنم. اونوقت اگه اخرش ب طلاق کشید من اوووون همه خرج کرده باشم واون فقط ۱۴تا سکه بده؟؟؟ مگه اسکلم. نظر شما چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من اصلا مهر نخواستم ب تاریخ روز اشناییم 210 تا شاخه گل خاستم ولی خب 14 تا سکه نوشتن برام خودشون اصلا ازدواج ب این چیزا نیست 

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

با طرز فکراتون اصلا ازدواج نکنید لطفا.

دوم اینکه خواهش میکنم چون خوشت میاد وارد رابطه نشی و وابسته نشی و رابطه برقرار نکنی. هر چی میخونم، همه دخترا چه عقد چه غیر عقد، خوب رابطه برقرار کردن با پسرا بعد حالا میخوان جدا شن و نمیشه، افتادن تو هچل

هیچوقت از پول خودت خرج اقات نکن لیاقت ندارن پشیمان میشیبعدم مگه از تو خیابون پیدات کرده ۱۴ سکه بزنه ...

والا منم همینو میگم ۱۴ سکه توهین ب خودم و خانوادمه. ولی اینجا همه حمله میکنن به ادم

با طرز فکراتون اصلا ازدواج نکنید لطفا.دوم اینکه خواهش میکنم چون خوشت میاد وارد رابطه نشی و وابسته نش ...

کجای طرز فکر من مشکل داره اینکه شان خودمو خانوادمو نمیخام پایین بیارم بده؟

۱۴سکه؟ مگه ازسر راه اوردنم

من با تعداد سکه کار ندارم مهریه ی خودم 2000تاست ولی واقعا با یکی برام فرقی نمیکنه اون موقع میخواستم عشق همسرم بهم ثابت شه

خودمم توی این 15سال خییییلی هزینه کردم

ادم درست خودتو پیدا کن 

2810