2777
2789
عنوان

جاهای تفریحی و خوب بندرعباس معرفی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 45 پست
اون باید بری قشم از اونجا بریساحل نقره ای میگی ؟یا ساحل قرمزدرکل تا بندر میرین حتما اونجا هم برین فر ...

هرمز رو میگم

صبح باید بری و شب برگردی درسته؟

اخه یکی از بلاگرا میگفت جای موندن اونجا زیاد نیست بهتره برگردین شب نشده

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب واسه جزیزه هرمزصبح بریم باید شب برگردیم درسته؟فک کنم جای موندن نداره

داره 

ن جزیره ها کلن گردشین خودشون راهنماییم میکنن کلن رفتین ی نفر هست راهنماییتون کنه کجا برین کجا نرین 

اگه خواستین آره  صب برین شب برگردین

راسته بازار روبروی ساحله

اره همونه درسته

لاری هارو خیلی تعریف شنیدم ان شاا... قسمت بشه برم

از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
هرمز رو میگمصبح باید بری و شب برگردی درسته؟اخه یکی از بلاگرا میگفت جای موندن اونجا زیاد نیست بهتره ب ...

هرمز بله 

باید بری قشم از اونجا بری هرمز 

درکل چیز خاصی نداره ک بخوای شبو بمونی 

شما کلن واسه خرید قشمو درنظر بگیر

فک نکنم بشه رفت قشم

همسرم سفر کاری داره ب بندر نهایت دو سه روز اخر بریم قشم

هرمز بله باید بری قشم از اونجا بری هرمز درکل چیز خاصی نداره ک بخوای شبو بمونی

هوا چطوریه با بچه کوچیکم چیا بردارم؟

داره ن جزیره ها کلن گردشین خودشون راهنماییم میکنن کلن رفتین ی نفر هست راهنماییتون کنه کجا برین کجا ن ...

لپ تاپ اینا از کجا بخرم؟

بندر یا قشم اصلا فرقی میکنه قیمت ها!!!

هوا چطوریه با بچه کوچیکم چیا بردارم؟

الان باید هوا خوب و بهاری باشه

درکل بزن هواشناسی چک کن

بستگی ب نوع سفر شما داره

یکی میره لب ساحل کمپ میکنه 

یکی هتل میره

درمل هرجا میری لباس گرم بردار قطعا تو مسیر به کارت میاد

الان باید هوا خوب و بهاری باشهدرکل بزن هواشناسی چک کنبستگی ب نوع سفر شما دارهیکی میره لب ساحل کمپ می ...

ن میریم خونه اجاره ای

ممنونم عزیزم

2810