2777
2789
ی کارت جدید برای خودت بگیر اونو بزار برای پس اندازمن ک دیگه نمی‌خوام لباس زیادی بخرم خرجای الکی کن ...

کاش برای خودم خرید میکردم 

برای خونه خرید می کنم نمیدونم گلدون دکوری ...

دریغ از یه تیکه لباس   بدبختی من اینه

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش برای خودم خرید میکردم برای خونه خرید می کنم نمیدونم گلدون دکوری ...دریغ از یه تیکه لباس بدبختی ...

وای ن براخونه نخرلطفا

حداقل لباسی مانتویی ،شلوار شال شیک و خوب،کفش

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
هر وقت خواستی سر زنش کنی به من بگو دو تومن کاغذ استیکر و خودکار فانتزی خریدم

قبلاخیلی خوب بودم اگرکسی اینجامیگفت نمیتونم پولاموپس انداز کنم تعجب میکردم  الان خودم نمیتونم دچارکارماشدم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
قبلاخیلی خوب بودم اگرکسی اینجامیگفت نمیتونم پولاموپس انداز کنم تعجب میکردم الان خودم نمیتونم دچارکا ...

ببین به نظرم سنمون رفته بالا 

متوجه هستیم که عمر همین روزهای الانه 

سهل گیر شدیم

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

طلا جدا می‌خرم طلا هم مخفی محسوب نمیشه سرمایه نقدی میخوام همیشه در دسترس باشه شاغلم از همسرمم پول می ...

شما از روی تجربه متوجه شدی خودت پشتوانه خودتی 

و این مهمه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

من ماه پیش 1800بخودم قرض دادم قسط اسنپو زودتر پرداخت کنمازخودم بجاش 2100برداشتم بخاطر دوهفته فقط😈😋

خوبه یادمنم بدید

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
دقیقابعد خب گفتم سی تومنه سی تومن که پولی نیستاندک اندک با همین سی تومن ها سبد خریدم شد دو تومن

😅😅🥰🥰

همیشه ب خوشی عزیزم

دل ادم مگ اینروزا ب چی خوشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
وای ن براخونه نخرلطفاحداقل لباسی مانتویی ،شلوار شال شیک و خوب،کفش

یعنی خیلی تو این یه مورد از خودم بدم میاد 

هزار تومن پس انداز ندارم لابد ولخرجی لباس واینا میخری نه برای خونه خرید میکنم 

😟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
خوبه یادمنم بدید

باید باخودت خوش قول باشی من اگ بدهکارباشم بخودم متعهدم بهش

البت اینم بگم من ازکسی نمیگیرم فقط بانک بدهکارم

ولی خیلی جدی اگ مجبوربشم دست بزنم ب پولی ک کنارگذاشتم بگو 500هزار میذارم سرجاش بدجنسی کنم سودشم میگیرم

- اوج‌ بگیر‌ کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
2810