33127 مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 395 عنوان چقدر پس انداز مخفی دارید | مشاهده متن کامل بحث + 1769 بازدید | 118 پست بعد بگید که چرا مخفی کردین امروز | 14:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خارتعلیقها عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3620 به همه دوستان و بچه ها هدیه دادمآخه اینو ببین بدون استیکی نوت با سن مبارک دایناسور مگه میشه زندگی کر ... وایییی😂😂😂فقط پشتشو - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 16276 ی کارت جدید برای خودت بگیر اونو بزار برای پس اندازمن ک دیگه نمیخوام لباس زیادی بخرم خرجای الکی کن ... کاش برای خودم خرید میکردم برای خونه خرید می کنم نمیدونم گلدون دکوری ...دریغ از یه تیکه لباس بدبختی من اینه دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2399 به همه دوستان و بچه ها هدیه دادمآخه اینو ببین بدون استیکی نوت با سن مبارک دایناسور مگه میشه زندگی کر ... کیونشو ببین🥰🥰😅😅 دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2399 کاش برای خودم خرید میکردم برای خونه خرید می کنم نمیدونم گلدون دکوری ...دریغ از یه تیکه لباس بدبختی ... وای ن براخونه نخرلطفاحداقل لباسی مانتویی ،شلوار شال شیک و خوب،کفش دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54807 هر وقت خواستی سر زنش کنی به من بگو دو تومن کاغذ استیکر و خودکار فانتزی خریدم قبلاخیلی خوب بودم اگرکسی اینجامیگفت نمیتونم پولاموپس انداز کنم تعجب میکردم الان خودم نمیتونم دچارکارماشدم لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106151 کیونشو ببین🥰🥰😅😅 دقیقابعد خب گفتم سی تومنه سی تومن که پولی نیستاندک اندک با همین سی تومن ها سبد خریدم شد دو تومن سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
نیکی_711 عضویت: 1396/02/19 تعداد پست: 29933 طلا بهترنیس؟ شاغلی؟ اگرنه ، چقدماهیانه ازشوهرت میگیری؟ طلا جدا میخرم طلا هم مخفی محسوب نمیشه سرمایه نقدی میخوام همیشه در دسترس باشه شاغلم از همسرمم پول میگیرم
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106151 قبلاخیلی خوب بودم اگرکسی اینجامیگفت نمیتونم پولاموپس انداز کنم تعجب میکردم الان خودم نمیتونم دچارکا ... ببین به نظرم سنمون رفته بالا متوجه هستیم که عمر همین روزهای الانه سهل گیر شدیم سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106151 طلا جدا میخرم طلا هم مخفی محسوب نمیشه سرمایه نقدی میخوام همیشه در دسترس باشه شاغلم از همسرمم پول می ... شما از روی تجربه متوجه شدی خودت پشتوانه خودتی و این مهمه سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
کامواصورتی عضویت: 1400/06/06 تعداد پست: 54807 من ماه پیش 1800بخودم قرض دادم قسط اسنپو زودتر پرداخت کنمازخودم بجاش 2100برداشتم بخاطر دوهفته فقط😈😋 خوبه یادمنم بدید لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2399 دقیقابعد خب گفتم سی تومنه سی تومن که پولی نیستاندک اندک با همین سی تومن ها سبد خریدم شد دو تومن 😅😅🥰🥰همیشه ب خوشی عزیزمدل ادم مگ اینروزا ب چی خوشه دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
1tar عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 16276 وای ن براخونه نخرلطفاحداقل لباسی مانتویی ،شلوار شال شیک و خوب،کفش یعنی خیلی تو این یه مورد از خودم بدم میاد هزار تومن پس انداز ندارم لابد ولخرجی لباس واینا میخری نه برای خونه خرید میکنم 😟 دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
خارتعلیقها عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3620 خوبه یادمنم بدید باید باخودت خوش قول باشی من اگ بدهکارباشم بخودم متعهدم بهشالبت اینم بگم من ازکسی نمیگیرم فقط بانک بدهکارمولی خیلی جدی اگ مجبوربشم دست بزنم ب پولی ک کنارگذاشتم بگو 500هزار میذارم سرجاش بدجنسی کنم سودشم میگیرم - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️
بانوووهن عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 2399 طلا جدا میخرم طلا هم مخفی محسوب نمیشه سرمایه نقدی میخوام همیشه در دسترس باشه شاغلم از همسرمم پول می ... بسلامتی عزیزم ، انشالله ب خوشی خرج کنی😍😍 دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
خارتعلیقها عضویت: 1401/08/14 تعداد پست: 3620 ببین به نظرم سنمون رفته بالا متوجه هستیم که عمر همین روزهای الانه سهل گیر شدیم افرین دقیقا - اوج بگیر کہ ببینے، نہ کہ دیده بشے!🌱'️