2777
2789
عنوان

چرا من مردای شکاک رو ب خودم جذب میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 25 پست

اول بگو چطور خواستگار جذب میکنی

من تو اولیش موندم بخدا 

خوشحال میشم اگ یه صلوات برای حاجتم بفرستین 🥲🤲🏻❤  ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مذهبی نبود ولی خ غیرتی بود رو رابطه دخترپسر حساس بود ولی رو حجاب ن حساس نبود۲۰سالم بود فوت کرد

یه بار یه متنی خوندم که میگه دخترا بین خواستگاراشون دنبال پدرشون میگردن

یه جورایی طرحواره اس

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
یه بار یه متنی خوندم که میگه دخترا بین خواستگاراشون دنبال پدرشون میگردنیه جورایی طرحواره اس

درستع من همین بودم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
زیادی قشنگی ؟به نظرم دور مرد جماعت رو خط بکشکاش اون دوتای قبلی رو هم قبل ازدواح میشناختین

اولی تو سن کم بود فامیل 

بزرگترا تصمیم‌گرفتن زورم کردن 

دومی درون‌گرا بود اصلا بروز نداد قبل عقد گفت دوران دانشجویی تیپ میزده مثلا با کاپشن قرمز می‌رفته دانشگاه یا بعد عقدمون کت اسپرت و تیشرت رنگی می‌پوشید منم مانتوی رنگی نمیدونم بعدش چرا شکاک شد یبار رفتیم بیرون آرایش نداشتم فقط پنکیک زدم و رژ کمرنگ ی مرده بهم زل زد شوهرم تو مغازه بود بعد اومد گفت نباید آدم زن خشگل بگیره همه دنبالشن دفعه بعد زورم کرد صورتتو بشور تا بریم بیرون باز ی آقاهه بهم تیکه انداخت بجای بره یقه اونو بگیره بمن گفت نمیخامت

الان ک افسردگی گرفتم بعد طلاق دومم 

دیگ ن مانتو رنگی ن آرایش هیچی😔

اولی تو سن کم بود فامیل بزرگترا تصمیم‌گرفتن زورم کردن دومی درون‌گرا بود اصلا بروز نداد قبل عقد گفت د ...

شوهر دومت باید میزد تو صورت مرده 

عزیزم اگه میشع بع خودت فرصت بده و فعلن دنبال ازدواح نباش و رتگهای شاد بپوش تا از افسردع گی دربیایی .

چند سالته؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بنظرم طبیعیه شوهر منم حس خطر میکنه سریع میگه موتو بکن تو با همش بم میگه جلو پنجره نرو رو بالکن زیاد ...

اخه خودش تیپ میزد 

اون شوهر اولم نوه خالمه بالای ۴۰داره تیپ اسپرت میزنه بعد دومی هم خودش تیپی اهل نماز بود و تحصیل کرده منم گفتم این میزاره منم لباس خوب بپوشم بعد عید میخاستبم بریم شهرشون مانتو رنگی کیوت گرفتم کفش میخاستم بردارم بین کالباسی براق و سفید مات مونده بودم خاستم براق بردارم شوهرم هیچی نگفت ساکت بود بعد پسره فروشنده گفت سفید بردار سنگین تره ینی این شانسه من بدبخت دارم اخه؟ ب اون چ

تا اون گفت شوهرم ساکت بود گفت آره سفید رو بردار 😢

چون هر کی از راه میرسه رو جدی حساب میکنی فکر میکنی اون اولین و اخرین ادمه مگه میشه ادم تو نامزدی نفه ...

فقط این سومی قبل عقد خودشو لو داد 

بعدا بهش گله کردم گفت اونجا بخاطر موهات ناراحت نشدم چون خندیدی کناری مون چنتا پسر جوون بودن نگات کردن حسودیم شد 

خودش اینو گفت آخه از قبل میدونستم ب حجاب زیاد اعتقاد نداره