2777
2789
عنوان

این آتوسا لطیفی ک دکتره

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 37 پست
این دختره ب شدت زرنگه خیلی خیلی زرنگ

چرا؟؟؟ 

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید فشیال کاره ‌ و میگه دکتر پوست و زیبایی ام اون کارشم تفریحاتش بوده 😂

نه میگن پزشک بوده 

پسرایی هم ک باهاش بودن دو تا پزشک و یکی قهرمان المپیک بوده 😭

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
نه میگن پزشک بوده پسرایی هم ک باهاش بودن دو تا پزشک و یکی قهرمان المپیک بوده 😭

ملی پوش قایقرانی😂😂

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
نه میگن پزشک بوده پسرایی هم ک باهاش بودن دو تا پزشک و یکی قهرمان المپیک بوده 😭

اسی جان شما میشه بهم جواب بدید 🦋💓

میشه بگید معادل انگیسی( هیچ کس )

no one یا نه ؟ درستش چیه؟

آبان ماهی 💯                                                      کاربری دست دو نفره‌‌.                                             من گیسوام🧷🦋یه دهه هفتادی که دهه هفتادی ها گردن نمیگیرنش( 79 ام)😁😂

ملی پوش قایقرانی😂😂

یکعالمه مدال گرفته بوده ، کلا همشون درست حسابی بودن 

تعجب میکنم با این همه عمل و آرایش و فیس و افاده می وقت درس خوندن داشته

من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜 
چرا؟؟؟

سه تا رو باهم هندل میکرد ادم هایی هم ک پسند کرده بود جز اقشار پزشک و.... پرستیز بالا بودن

بعدش دانشجو پزشکی هم ک بوده 

تازه همین الان دو میلیارد تیغ زد الانم لندن هس بنظرت باهوش نیس؟؟؟

no one درسته ؟ درمورد فرد هست یعنی مثلا میخوام بگم هیچ کسی نیستم ولی فقط کامه هیچکس رو میخوام چی بزن ...

داخل نت بنویسید تفاوت دو کلمه no one,nobody رو توضیح هاتش زیاده بخونید ببینید جمله شما چه مفهومی رو میخواد برسونه چون هر کدوم در جایی استفاده میشه 

یکعالمه مدال گرفته بوده ، کلا همشون درست حسابی بودن تعجب میکنم با این همه عمل و آرایش و فیس و افاده ...

دیگه خربزه خوردن دا اون طرفا

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
2810