2777
2789
عنوان

به مامانم بگم نامزدم چی گفت یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 50 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین سربازه اومدن خاستگاری باباش گفت خونه و ماشین من میدم چندماه دیگه سربازیش تموم میشه کارش اوکیه ه ...

پس فعلا طلاتوبخر...عقدکنید...اما بدون پدرش هیچ وظیفه ای نداره براتون خونه وماشین بخره

بعد عقد کردی هیچکدوم نمیگیره ، خرش از پل رد شد تمامه ، انوقت هیچ کاری هم نمیتونی بکنی

بهش الان گفتم بابام بفهمه قیامت میکنه بابای تو حرف زد 

بعد پرو پرو میگه مگه بابای من گفت نمیخرم 

ماشین واسه پسرشه ولی طلا واسه عروسه

پدرشون دارن ک بخان هردو رو فراهم کنند یا نه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بهش الان گفتم بابام بفهمه قیامت میکنه بابای تو حرف زد بعد پرو پرو میگه مگه بابای من گفت نمیخرم

بابات هم هیچکاری نمیتونه بکنه ، نهایت اینه مهریت رو ببخشی و طلاق بگیری ، از یه دختر مجرد به زن مطلقه تبدیل میشی 

ن لطف کرده میخاد ۲۰۰ پول طلا بده ولی خودش قول داده

خوب قول داده نگفته همه روقبل عقد میخرم که بنده خدا...توام یکم خوددارباش طلاتوبخر بندازبه خودت کارت به ماشین وخونه نباشه میخره دیگه اینقدر سخت نگیر اگه واقعا قصدت زندگی کردن وآرامش دادن به خودتو نامزده

آره به مادرت بگو من باشم میگم طلا نمیخوام ماشینو بزن به نامم  تحقیق کن ببین خونه راسته یا نه      یعنی چی ماشین اوکیه؟؟ یعنی نداشته گفته می‌خره یا گفته داره؟    اینو دقت کن گاهی اوقات خانواده پسر حتی پسرشون رو دور میزنن  مثلا میگن بریم خواستگاری بعد خونه ماشین برات فراهم میکنیم  و صبر میکنن تا وابسته شدن دختر بعد دبه میکنن و به پسرشون میگن نداریم نمیتونیم نشد و....و توقع دارن دختر کوتاه بیاد و بگذره    اگه پسر خوبیه همراهش باش اما نزار سرت کلاه بره   حداقل اگه میگه طلا بعد بگو باشه ماشین به نامم بزن طلا بعد خورد خورد می‌خریم اگه گفت مجلس و خرید سبک بگو باشه مهریه سنگین تر یا چند دانگ خونه بزن به نامم   اینارو خودت نگی بهتره پشت مادرت پنهان شو بزار فکر کنن شرط خودت نیست 

ماشین واسه پسرشه ولی طلا واسه عروسه

پسرش کا تتها سوار نمیشا شمام سوارید عزیزم اگر طرفت ادم درستی هست دوست داره دوسش داری درگیر این حرفا نشو  که چی مال کیه 

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بعد بهم میگه چرا ناراحت میشی چیزی نگفتم

آخه این اول کاری داره زیر قولش میزنه 

نمیگم دعوا و اینا راه بنداز که 

ولی اگه تو همه کاری انجام بدی نه تنها عزیز نمیشی بلکه رو سرتم سوارن

آره به مادرت بگو من باشم میگم طلا نمیخوام ماشینو بزن به نامم تحقیق کن ببین خونه راسته یا نه یع ...

ما ی سال دوستیم ولی اصلا دوست ندارم احساسی تصمیم بگیرم 

مهریم ۱۲۴ تاعه 

ی خونه ۶۰ متری

قرار بود ی ماشین کوئیک بخرن براش ولی میگه فعلا نمیخرم

آخه این اول کاری داره زیر قولش میزنه نمیگم دعوا و اینا راه بنداز که ولی اگه تو همه کاری انجام بدی نه ...

حتی بهش گفتم فکر نکنی ماشین نگیری میتونی بعدا طلا منو بفروشیا ماشین بگیری 

2810