2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 226 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره واقعا قبلش هم زیاد دعوا داشتیم

خدا خیلی دوست داشته که قبل اینکه بچه دار بشی فهمیدی چیکاره اس 

کاش منم قبل بچه میفهمیدم الان مجبور نبودم یه آدم خیانتکارو تحمل کنم 😔

امیدوارم بهترینا سر راهت قرار بگیره

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
شهر ما کوچیکه از بی ابروی ترسیدم بیشترم از این خجالت کشیدم که من چه مشکلی داشتم که شوهرم اون زشت بد ...

عزمزمه خدا صبرتون بده،حالا که فهمیدی تو دست پیش و همیشه میگیری یا اون اصلا براش مهم نیس که تو خیانتش و فهمیدی یا نه

من اگه فقط یه خونه پدر داشتم حتما جدا میشدم امروز سر نماز به خدا گفتم یا منو از این برزخ نجات بده یا ...

اخه عزیزم اینجوری نگو ببخشید برزخ گفتی خندم گرفت یاد خودم افتادم منم در حال حاضر مشکلات زیادی دارم دوماهه برای اولین بار نزدیکم نیومده حالا استارتر که میگه دو هفته شوهرت کپی شوهر من استاتر مغرور 😤 و به شدت از خود راضی تو زندگی هیچی حتی یک دوچرخه نداشت و نمیتونست چجوری چیزی بخره با کمک و پشتوانه و نردبان من بالا رفت همه چیزم ازش سرتره اینو همه میگن اما به جای من اون خودش رو میگیره و خیلی پر روعه و مدام مقابلم و روبروم واستاده تا با من دهن به دهن کنه و دعوا کنه تا کار خودش رو کنه ۷ ساله ساختم باهاش یکبارم یادم نمیاد که معذرت خواهی کرده باشه یا پشتم باشه یا ازم جایی دفاع کنه حس میکنم با دشمنم طرفم خیلی دلم گرفته خیلی منم خونوادم وضعیتشون معمولیه و جدایی و طلاق رو ننگ میدونن بخاطر همین ناچارم به ساختن و له شدن خیلی زور میگه به من خیلی جدیدا دوست داره قهرمون طولانی شه تا کار خودشو کنه منم سرد شدم ضعیف شدم خونوادشم خیلی خیلی اذیتم کردن با رفتاراشون خلاصه که دیگه مثه قبل نمیتونم خودم رو گول بزنم و کوتاه بیام ولی باز دارم میسازم اصلا دلم میخاد دیگه نباشم بزنم به کوه و بیابون راحت شم هیچجوره قدر منو نمیدونه کاشکی یک شوهری می‌داشتم که قدرشناس و با معرفت می‌بود خیلی دلم پره ببخشید طولانی شد راستی فیلم خجالت نکش ۱ و ۲ رو حتما ببینید منکه مردم از خنده 

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد...

اسی نامردی اگه بخای برگردی

شماره ناشناسم جواب نده دیگه

جرئت خودکشی هم نداره

اگرم کشت چ بهتر

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

2810