2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6764 بازدید | 228 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره

وای یعنی چی یعنی خانمه باردار بوده با شوهرت رابطه داشته اون زن چه کثافتی بوده دیگه به حرمت بچه تو شکمش دست از هرزگی برنداشنه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
از این چیزا نمیترسهتهدیدش کردم خیلیمیدونم پارتی زیاد داره

شمارتو از کجا پیدا کرده؟؟ خطتو عوض کن دیگه به کسی نده به اسم خودتم نخر به اسم پدر یا مادر و خواهر و برادرت خط بخر 

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

شمارتو از کجا پیدا کرده؟؟ خطتو عوض کن دیگه به کسی نده به اسم خودتم نخر به اسم پدر یا مادر و خواهر و ...

موقعیتش جوریه که می‌تونه پیدا کنه

به کسی هم نداده بودم بدبختی

بچه ها بنظرتون بعد 8ماه چنتا حرف زشت بفرستم برا زنیکه هرز شاید یکم دلم خنک بشه

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
موقعیتش جوریه که می‌تونه پیدا کنهبه کسی هم نداده بودم بدبختی

از این ادم فقط بترس . دوباره برنگردیا خر نشی گولشو بخوری

دوستت دارم   مثل! اولین حس گرم لمس دستانت؛همانقدر ارام...همانقدر شرمگین...و همانقدر پورشور...من تورا تا به ابد؛همانقدر بی نظیر دوست خواهم داشت

شوهر من نه هایکی دیگه از کاربرا

اهان 

شوهر شما هم رابطه جنسی بوده خیانتش ؟ 

اگر اره برنگرد بچه که نداری هیچ لزومی نداره با یه خیانتکار زندگی کنی ازش شکایت کن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
اتفاقا اینجوری هر دو راحت ترم هستن اگه جلوگیری درست نداشته باشن هیچکسی متوجه نمیشه

کثافت ازشون میباره 

دیشب داشتم تو اینستا کلیپ در مورد خیانت گوش میکردم از عمد صداشو زیاد کردم بشنوه اقا ناراحت شد و الان سرسنگین 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
2810