2777
2789
عنوان

همسر سابقم بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 7597 بازدید | 229 پست
خیانت کرد

خیانتش جنسی بود؟چند بار خیانت کرد یا ی بار؟ اگه فقط ی بار بوده بنظرم بخشش درستتره . الان ۹۹ درصد مردا ی بار خیانتو میکنن چون متاسفانه چه تو عرف چه طبیعتشون اندازه زنا براشون بازدارنده نیست

اگه خودکشی کنه یا بمیره پشیمون نمیشی؟ یاد خانم قاضی افتادم

من تنها چیزی که ازش میترسم همینه

من می‌دونم اونقدری براش ارزش ندارم که بخواد برای من خودکشی کنه چون اگه داشتم خیانت نمی‌کرد

ولی اینو میدونم که ی زمان حالت افسردگی داشته میترسم جای دیگه تو زندگیش ضربه خورده باشه بخواد به اسم من تموم کنه🤣

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کلا طلاق توافقی زود جمع میشه میخام بدونم چند جلسه دادگاه داشتید؟

ما دادگاه دو جلسه بود فکر میکنم

مثلا ما باید مشاوره می‌رفتیم اما همسر سابقم اونم جمعش کرد که طول نکشه

من تنها چیزی که ازش میترسم همینهمن می‌دونم اونقدری براش ارزش ندارم که بخواد برای من خودکشی کنه چون ا ...

تموم کنه به درک. یه اشغال کمتر.

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  دوستان  "بذار" نه "' بزار"'  که از واژهء گذاشتن میاد.            وَرَهرام ( بهرام ) ؛ فرشتهء پیروزی             ساحل جواب سرزنش موج را نداد🌀گاهی فقط سکوت سزای سبک سری ست                    
ما دادگاه دو جلسه بود فکر میکنممثلا ما باید مشاوره می‌رفتیم اما همسر سابقم اونم جمعش کرد که طول نکشه

اره برای توافقی مشاوره جمع میشه یه هفته ای تموم میشه 

عزیزم تو دادگاه قاضی اصرار می‌کنه که آشتی کنید؟

یعنی تو دادگاه هم میخاد آشتی بده یا هر دو طرف بگن جدا میشیم دیگه چیزی نمیگه قاضی؟

چجوری واسه ایما پادر میونی کردی؟؟این حرومزاده مثلا مادره؟؟

شهر ما کوچیکه از بی ابروی ترسیدم بیشترم از این خجالت کشیدم که من چه مشکلی داشتم که شوهرم اون زشت بد ترکیبو بمن ترجیح داده برام خیلی سنگین بود بخدا پیش خونوادن شوهرم ایقد کوچیک بشم

برا همین خودم جمش کردم

برام هیچ حسی شبیه تو نیست
اره برای توافقی مشاوره جمع میشه یه هفته ای تموم میشه عزیزم تو دادگاه قاضی اصرار می‌کنه که آشتی کنید؟ ...

نه قاضی چیزی به ما نگفت

ی بار مشاور که رفتیم هی میگفت آشتی کنید

به من می‌گفت تو هم مقصریم:///

شهر ما کوچیکه از بی ابروی ترسیدم بیشترم از این خجالت کشیدم که من چه مشکلی داشتم که شوهرم اون زشت بد ...

همیشه همینه

همسر سابق منم رفته بود سراغ یکی چندین سال بزرگتر از خودش

2810