2777
2789
عنوان

زندگی بامردی که هرشب الکل مصرف میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 83 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مگه چقدر قراره زندگی کنم ک عمرم و‌جواتیم رو تباه کنم؟خود م هیچی مگه بچه ام‌چه گناهیی کرده همیچن بابا ...

بچم سه سالشه کوچیکه میگه بابااینا سمه نخور جالبه خانوادشم هیچ کاری نمیکنن خواهرش میگه شایددلش میگیره عرق میخوره

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
خیر موقع مستی زنگ میزنم پلیس دوبار که تو کلانتری پا بشه دفع سوم اعدامه بخاطر اعدام هم شده دیگه نمیخ ...

تاالان چندبار گرفتنش به خاطر عرق البته مجرد بوده ولی خب پرونده داره زنگ بزنم کارش تمومه این بار

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
اگه بعدازدواج متوجه بشی چی روز اول بگه من قلیونم نمیکشم

ببین غیر ممکنه ادم اگه با کسی معاشرت کنه نفهمه 

چون اینجور محیط ها و افراد قبلا یه زمینه دارن 

مثلا یا خانواده طرف توشون این چیزا هست 

یا طرف رفیق باز میشه و اهل دور همی 

یا تو عروسیاشون این چیزا رو دارن 

یعنی یه پیش زمینه ای هست براش که با معاشرت با خانواده یا خود طرف میفهمی همون الارم باید جدی بگیری و انصراف بدی به حرف خود طرف نیست که ،مردا خیلیاشون وقتی خواستگاری میان خیلی قمپوزا در میکنن، مستمع باید عاقل باشه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچم سه سالشه کوچیکه میگه بابااینا سمه نخور جالبه خانوادشم هیچ کاری نمیکنن خواهرش میگه شایددلش میگیره ...

مگه خانوادض باید کاری گنن؟

شما ک زنشی چیکار کردی؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
مگه خانوادض باید کاری گنن؟شما ک زنشی چیکار کردی؟

نمیدونم تجربشو داری یانه ولی ترک الکل از موادم سخت تره ینی کار من نیست باید بستری شه که ترک کنه ولی نمیخواد

کاربرتعلیقی وقدیمی ام
حق طلاق دارم خانوادم پشتمن ولی دوتابچه دارم

بنظرم اول نصیحتش کن با زبون خوش اگه سربراه نشد  تهدیدش کن یا حتی یمدت قهر کن شاید خدا خواستو ترک کرد اگه دیدی فایده ای نداره و بچه هاتو بهت میده برای طلاق اقدام کن اگه نمی‌ده یعنی مجبوری یحوری تحمل کنی دیگه  گرچه همین دعواها اثرات منفیشو داره و حتی ممکنه بدتر از طلاق باشه واینکه تو آینده ممکنه بچه هات هم مثل پدرشون بشن یا اینکه برای ازدواجشون دردسرهایی براشون بوجود بیاد 

نمیدونم تجربشو داری یانه ولی ترک الکل از موادم سخت تره ینی کار من نیست باید بستری شه که ترک کنه ولی ...

دقیقا این جوتب رو باید به خودت بدی.

شما گفتی خانوادش کاری نمیکنن خواسنم اینو بگی ک خودش یاید بخواد.

اوتا حانوادش نیمتونن از جدا بشن

شما ک میتپنی چرا اقدام نیمگیم؟

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
2810