2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین نظرتون بگین 🥲زندگی با مادر شوهر بیوه

| مشاهده متن کامل بحث + 898 بازدید | 85 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعضیهاتون فقط دوست دارین شوهر کنید که تو فامیل بگن فلانی شوهر کرده؛ دیگه نمیبینید به چی دارید میگید بله!!حالا شوهر کردن بهترینش چی داره که مادرشوهرم تا اخر عمر وبالت باشه

پسرم ❤❤😍😍😘😘
نه کلا همخونه ایم

به این فکرکن بایدپدرومادرت وکلاخانواده ات روتاحدودی کناربزاری دعوتشون کنی اخم نمیکنه کادوی بدی نمی‌فهمه پول پنهان کنی نداری شایددلت خواست خانواده ات۱هفته مهمونت باشن بدش نمیاد. کاراتوآمارنمیده به شوهر

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
ددقیقا.زندگیشو باید باروحیات واخلاقیات پیرزن هماهنگ کنه.حتی ساعت خوابشو.فرداشام ناهارش دیربشه به پسر ...

زندگیه بسیاررررر بیخودی میشه من بچه میستم پر از تجربه ام که دارم میگم

پسرم ❤❤😍😍😘😘
ای خدا چه گوگولیخوب باش باهاش تا برکت به زندگیت سرازیر بشه

من الانم همیشه براش غذا میفرستم هواشو دارم . شوهرم خیلی هوای مامان بابامو داره منم باید جبران کنم دیگه

فدای پسر گلم بشم که به زندگیم روشنای بخشید❤❤❤❤❤❤❤

اسی اولین استارتری هستی که از ته دل برات ناراحتم چون زندگیتو نابود میکنی اگه همین الان سفت و سخت گفتی نمیتونی با هم باشید بردی وگرنه تا آخر عمر بد بختی .اونم اگه یک در صد دوستت داشت حرفتو گوش میده وگرنه ولش کن این بچه ننه رو ترو خدا خودتو نجات بده من تجربه داشتمااااا 

ی مشکل خیلی بزرگ هست که چون همسرش فوت شده و اون یکی پسرش رفته و خیلی کم میاد فقط شوهرم پیشش بوده همی ...

یا دوطبقه بگیرید هرکدوم تویه واحد باشیدیا دوخونه تویه کوچه زندگی با مادرشوهر سخته نمیگم به خاطر اخلاق واینا حتی اگ عالی هم باشه بازهم زن وشوهر نمیتونن اونجوری ک باید اول زندگیشون عشق وحال کنن یا لباسایی ک میخوای بپوشی یا سوپرایزی بیرونی چیزی همش وصل میشه به بودن مادرشوهر واین یه مانع میشه برات اینم نصحیت ازمنی ک ۶سال بامادرشوهرزندگی کردم اززندگیم نفهمیدم اون شور وشوق اول زندگی تجربه نکردم وخیلی چیزای دیگ

شوهر عمه من پیش مادربزرگش بزرگ شده بود بعد ازدواجشون با عمم رفتن تو یه خونه پیش هم 

این مادربزرگه هم هی به عمم گیر می‌داده که تو چرا ساعت ۱۰ بیدار میشی کلا پیرزنه گیری بوده

یه روز عمم گلوشو میچسبونه به دیوار و دعوا و جار و جنجال

بعد از اون دیگه میرن تو خونه جدا 

کاربری دو نفره
زندگیه بسیاررررر بیخودی میشه من بچه میستم پر از تجربه ام که دارم میگم

منم تجربه کردم.حتی نمیشه باصدای بلندخندید،اون ازحسودی یاهرچی سرش دردمیگیره.یا نصف شب نمیتونی یه غسل بکنی واسه نمازصبح.روت نمیشه شوهرداره ازسرکارمیادبه خودت برسی

2810