2777
2789
عنوان

تروخدا بیاین نظرتون بگین 🥲زندگی با مادر شوهر بیوه

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 85 پست

منم مادر شوهرم بیوه بود با دو تا دختر یکی دوازده سال یکی 15سال 

گفتم اشکالی نداره با هم زندگی میکنیم ـ

یک ماه و 18روز طول کشید با هم بودنمون هر چی از دهنشون در اومد بهم گفتن رفتن حتی همون دوازده سالشون قشنگ منو خورد 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرت که میخواد با مادرش زندگی کنه پس ازدواج کردنش چیه ؟

مطمعن باش بشدت مشکل پیدا می‌کنی مخصوصا اینکه تنها هم هست و قطعا هر جا برید همراهتونه 

کلا زندگی مستقلی نخواهی داشت 

اسی چند تا بچه داره اگه بچه زیاد داره که بهش سر بزنن و همیشه بیان اذیت میشی

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
۵۵

اگع اخلاقش مثل مادر بزرگ من باشه بله میتونید.مادر بزرگ من عروس پیشش غش کنه از گرسنگی بمیره شب خونه نیاد اصلا نمیگه چرا؟ترجیحت این باشه خونه دو طبقه بگیرید یا حداقل ی اتاق بالا داشته باشه

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪

هرررررررگز هرررررررررگز قبول نکن حتی اگر فرشته ی الهی هم باشه قبول نکن ..‌ ته تهش توی یک ساختمون چند طبقه خونه بگیرید ک هر کسی تو ی طبقه باشه ... و شرط و شروط کن برای پخت و پز و رلت و امد ک هر کسی زندگیش کاملا مستقل باشه

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزم بدترین جارو برا مشورت انتخاب کردی 

الان میان از رو تجاربی ک دارن از کینه ای که تز مادرشوهرا شون‌دارن میگن و حسابی حالتو‌خراب میکنن 

بنظر من ربطی نداره مادر شوهر باشه یا مادرت یا هر کسی دیگه .ادم‌با هیچ‌کس نمیتونه هم عقیده باشه و هم‌نظر باشه از این نظر سخت بشه شاید ی کم‌معذب بشی تو‌زندگی‌ولی باید یادبگیری کنترلش کنی بالاخره اونم مادرهمسرتونه‌و‌زحمت پسرشو‌کشیده 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍
من باهاشون همسایه هستم و راضیم .زندگی توی یه ساختمون دو خونه جدا یا نه توی یه خونه یه اتاق بدن دستت ...

نه کلا همخونه ایم 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 
ی مشکل خیلی بزرگ هست که چون همسرش فوت شده و اون یکی پسرش رفته و خیلی کم میاد فقط شوهرم پیشش بوده همی ...

اره دیگه همین جبران کمبود محبت گند میزنه به زندگی دونفر ...

بیشتر فکر کن ببین به صلاحته یا نه

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
ی مشکل خیلی بزرگ هست که چون همسرش فوت شده و اون یکی پسرش رفته و خیلی کم میاد فقط شوهرم پیشش بوده همی ...

اوووه پس اصن زیربار نرو،کارت ساخته اس

خونه تو یه کوچه بگیرین ،یا دوطبقع بخرینیا دوواحد تو یه اپارتمان

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
2810