2777
2789

من مادر شوهرم بیوه است و قراره بعد ازدواج با هم زندگی کنیم 

ظاهراً آدم خوبیه و حتی گفته من آدمی نیستم که تو حریم شخصی بقیه دخالت کنم 

وقتی با خودم فکر میکنم میگم بیچاره خب چیکار کنه مجبوره با پسرش زندگی کنه 

(یکی دیگه از پسراش ایران نیست نمیشه بره اونجا)

بنظرتون ی خونه ویلایی بزرگ با هم زندگی کنیم میشه؟

تو سایت همه کاربرا میگن بدبخت شدی و فلان ، اما با مشاور صحبت کردم گفت میشه شرایط بهتر کرد 

من تازه عقدم میخام از تجربه های شما ک رفتین زیر ی سقف بگین همه بگید حتی شمایی ک جدا زندگی میکنین

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی مشکل خیلی بزرگ هست که چون همسرش فوت شده و اون یکی پسرش رفته و خیلی کم میاد فقط شوهرم پیشش بوده همیشه انگار اون کمبود محبت میخاد با شوهرم جبران کنه 

همیشه دلم میخواست بیو عاشقانه بزنم 😂بالاخره نامزد کردم 💋💍دعا کنین هر چی خیر و برامون صلاحه اتفاق بیوفته 

من باهاشون همسایه هستم و راضیم .زندگی توی یه ساختمون دو خونه جدا یا نه توی یه خونه یه اتاق بدن دستت ؟ منظورم رو واضح بخوام بگم  اینه که مثلا توی بخوای با تاپ و شلوارک توی خونه خودت بگردی یا برای شوهرت لوندی کنی فضای شخصی داری یا نه کلا با مادرشوهر هم خونه ای ؟

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بستگی ب خودت داره میتونی اگه ناراحتی چیزی پیش اومد صبوری کنی و چیزی نگی 😏🤔

ﺑﻪ ﺧﺮﻩ ﻣﯿﮕﻦ ﺍﺯ ۱ ﺗﺎ ۹ ﺑﺸﻤﺎﺭ ﻣﯿﮕﻪ : ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﻣﯿﺸﻤﺮﺩﻥ😐👍 ﻣﻨﻢ ﻗﺮﺑﺎﻧﻲ ﺷﺪﻡ میفهمی ؟؟؟ قربانی 🙈😂️ 

میدونی سفر دوتایی نداری؟میدونی اختیار مطلق تو هیچ چیز نداری؟نمیتونی خانم خونی خودت باشی؟نمیتونی هر وقت که خواستی با شوهرت رابطه عاشقانه برقرار کنی؟میدونی نمیتونی هر لباسی تو خونت بپوشی؟؟؟میدونی از شخصی ترین مساعلت همیشه با خبره ؟ترو خدا مانع بشو خیییییییلی سخته خیییییلی

مادرشوهرخوبم دیدم اگه زیادگیرندی آره میشه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

حیاطتون مشترک باشه،ساختمونا مستقل  عیبی نداره

ولی دیگه دقیقن تو یک جا زندگی کنید ک نمیشه

کم کم اسایشت قط میشه ،هرچقدم طرف خوب باشه

زیاد جلو چشم یکی باشی ازت زده میشه

دلم یک خواب میخواهد به وسعت مرگ....
2810