2777
2789
عنوان

عرضه یه گواهینامه گرفتن ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 40 پست

منم ششمین بار قبول شدم،با بچه ها که منتظر بودیم بهشون گفتم اینبار قبولم نکنه می‌شینم جلو ماشین سرهنگ میگم یا منو قبول کن یا از روم رد شو،من دیگه تحمل این خاری و حقارت رو ندارم که خدارو شکر کار به آنجاها نکشید

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
هر بار متفاوتهیه چیز درست میشه یه چیز دیگه خراب میشه اصلا به بن بست خوردم تا به حال تو رندگیم انقدر ...

ببین پروپانول  رو فقط روز آزمون نخور من میخوردم و هیچ اثری نداشت. روز آخر از چند روز قبل خوردم و آخرین دفعه آروم بودم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربیت مرده یا رن؟اگه زن هست حتما عوض کن و مرد بردار.پرس و جو کن ببین کدوم یکیش خوبه اونو بردار .من هیچی بلد نبودم یه مربی مرد خوب انتخاب کردم و بار اول قبول شدم همه چیو اون بهم گفت 

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

منم سر گواهینامه گرفتن ،افسردکی گرفتم ،ببین گلم میگیری بالاخره میگیری شده صد بار بری ،خود افسر منطقه ما که ببینه یکی زیاد رفته دیگه نهایت با کمک قبولش میکنن 

من الان به اون موقعم می خندم سر یه چیز الکی چقدر استرس کشیدم،باور کن رانندگیم تا خودت نشینی نمی‌فهمی چیه ،ولی انقدر زندگیم توی این دوسال بالا پایین داشته میگم کاش همه استرسا سر امتحان وگواهینانه اینا بود ،به خدا ارزش این همه استرس ندارخ ارزش این همه افسردگی رو نداره،شده بیست بار برو بالاخره خود افسر قبولت می‌کنه 

ممنون میشم دعام کنید ،از ته دل ،که سلامتیم کامل برگرده ،دوستای گلم دوستتون دارم ،همیشه روزای سخت پناهم اینجا بوده .تاپیکهای مذهبی ودعا تکم کنید،یا حسین ،یا مهدی ادرکنی ،خدایا به امید بزرکی خودت.

خودتون ماشین دارین که یکی نقش افسر پلیس رو اجرا کنه تا واست عادی بشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
روز قبل از امتحان یا روز امتحان حتما تمرین کنید

این هفته مربیم نذاشت باهام لج کرد من کاری هم نکردم یهویی جلسه پیش الکی باهام لج کرد گفت نه که نه... نمیدونم چرا

خواستم دیروز جلسه بگیرم نذاشت😔💔

اون ۴ بار قبلی که میگرفتم انگار بهتر بودم

باید با کس دیگه بگیرم همشون هم روش هاشون فرق داره دیگه مغزم داره در میاد🤦🏻‍♀️😭💔

هر بار متفاوتهیه چیز درست میشه یه چیز دیگه خراب میشه اصلا به بن بست خوردم تا به حال تو رندگیم انقدر ...

اسی حس میکنم عجله میکنی،کار خودتو آروم بکن و همه چیو برا خودت مرور کن بعد انجام بده

لایک نکن،ریپلای نکن

خودتون ماشین دارین که یکی نقش افسر پلیس رو اجرا کنه تا واست عادی بشه

ماشینمون مناسب نیست اتوماته

بابام میگه با این بری قاطی میکنی

ماشین دومادمون هست ولی از یه جایی به بعد نگفتیم که من دارم بازم آزمون میدم آبروم داشت میرفت😭😭💔

عزیزم منو نمیگی با اینکه گواهینامه دارم ده سال قبل گرفتم اما رانندگی بلد نیستم کلا یادم رفته. الان هم با شوهرم میریم تمرین که اعصابم خورد میشه از دست خودم.

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

تو رانندگی بدترین چیز استرسه که کلا تمرکزو میاره پایین

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
عزیزم منو نمیگی با اینکه گواهینامه دارم ده سال قبل گرفتم اما رانندگی بلد نیستم کلا یادم رفته. الان ه ...

باز تونستی دمت گرم

من اونم نمیتونم

اعتماد به نفسمو در حدی از دست دادم که میخوام از کار دولتیم انصراف بدم و دانشگاه هم ول کنم😭💔

باز تونستی دمت گرممن اونم نمیتونماعتماد به نفسمو در حدی از دست دادم که میخوام از کار دولتیم انصراف ب ...

مهم الانه به نظرم. چه فایده داره که گرفتم. به نظرم یکم به خودت فرصت بده. یکی دو هفته بی خیال این قضیه شو. بعد پیگیری کن

عزیزم منو نمیگی با اینکه گواهینامه دارم ده سال قبل گرفتم اما رانندگی بلد نیستم کلا یادم رفته. الان ه ...

باز من از تو بدتر ۱۷ سال دارم یک بار بیشتر ننشستم با اینکه دفعه اول قبول شدم علتش هم بخاطر ماشسن دادشم زدم دیوار بس داد زد و دعوا کرد دیگ ترس نذاشت بشینم

مربیت مرده یا رن؟اگه زن هست حتما عوض کن و مرد بردار.پرس و جو کن ببین کدوم یکیش خوبه اونو بردار .من ه ...

اول زن بود

بعد چندین جلسه مرد

ولی میرم روز امتحان هر چی که توضیح میدم تو خونه رو خراب میکنم یعنی یه چیزی که خودم هم میمونم که چطور اینجوری شد...

2810