2777
2789

شوهرم آدم لاشی و خیانتکاری و....

اومدم خونه بابام درخواست طلاق دادم الان ۲۰ روز یه جلسه دادگاهو رفتیم 

شوهرم میگه یا مهریه ات کامل ببخش طلاقت بدم یا تا آخر عمرت خبری از طلاق نیست و چندین سال درگیر دادگاه شو 

یه طرف هم خانواده ام میگن حق نداری مهریه ات ببخشی اون موقع حرف ما گوش نکردی الان گوش کن بدون پول و پشتوانه میخوای چکار کنی 

از دو طرف تحت فشارم چه کنم مهریه ام ۱۴ تاس 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهریه حق زوجه هست

مهریه رو کامل میگیری و با وکیل طلاق رو هم میگیری

(البته تقسیط میکنه ولی میتونی سر همین چند مدت اذیتش کنی)

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

برو بشین توخونت و دادخواست مهریه بده

اینجوری میتونه عدم تمکین بگیره و با اجازه دادگاه زن بگیره،اونوقت اصلا طلاقت نمیده

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
بدون اجازه خانواده‌ات هیچ کاریو نکن

درست میگی وگرنه موندنم پیششون با مشکل مواجه میشه 

ولی چ کنم از شر اون راحت شم چطوری طلاق بگیرم آخه 

راسته میگن چند سال باید بری بیای تا قاضی طلاق بدا شاید

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

صدسال میکشه تابهت بدن اون وسط مسطانامه هم میدن بره زن هم بگیره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
2810