2777
2789
عنوان

طلاق یا مهریه کدوم رو انتخاب میکنید بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
شاید مهریه اجرا بزاری مال اموالشو توقیف کنی آدم بشه کارت ب طلاق نکشهبهر صورت جدا هم بشی باید حق حقوق ...

هیچی نداره مال 

آدم بشو نیست تمومه زندگی ما 

همین جدا  شدنم مشکله 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        
قبلا کتکت زده؟ برگه پزشکی قانونی نداری که کتکت زده؟اگر عدم تمکین گرفته کارت خیلی سخته

آره دوبار 

نه ندارم برگه پزشکی قانونی نمیذاشت جایی برم 

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره دوبار نه ندارم برگه پزشکی قانونی نمیذاشت جایی برم

با وکیل مشورت کن

ولی بازم بنظرم راهی نداری ک جدا شی چون ساده ترین راه ها همین برگه پزشکی قانونی و نفقه اس که تو نه برگه داری نه تمکین میکنی ک بگیم نفقه نمیده تا طلاقت بدن

مگر توافقی

توافقی هم ک داره میگه باید ببخشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
با وکیل مشورت کنولی بازم بنظرم راهی نداری ک جدا شی چون ساده ترین راه ها همین برگه پزشکی قانونی و نفق ...

درسته مشورت کنم ببینم وکیل چه میگه 

ممنونم