2777
2789

یه مرحومی قبل فوتش یکی سرش کلاه گذاشته ازش صلح نامه خونه گرفته چون سنش بالا بود چیزی سر در نمیاورد،ولی بلافاصله بعد فوت سند تک برگ به نام ما شده الان ادعا کرده که من صلح نامه دارم میتونم خونه رو بگیرم،میتونه؟

کاربری دست دونفره...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من وکیل نیستم ولی تا جاییکه میدونم صلح نامه یعنی بعد از فوت شخص ملک بنام شخصی میشه که صلح نامه دارن .. قانونی و رسمیه صلحنامشون؟ یعنی تو دفتر خانه تنظیم شده؟

نه صلح نامه و وکالت با مرگ یکی از دو طرف باطل میشه . اگر سند به شما منتقل شده ثبت صلح نامه فقط محضری بوده نه توی اداره ثبت دستش به جایی بند نیست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
نه صلح نامه و وکالت با مرگ یکی از دو طرف باطل میشه . اگر سند به شما منتقل شده ثبت صلح نامه فقط محضری ...

صلح نامه با وکالت فرق داره صلح نامه تازه پس از فوت شخص رسمیت پیدا میکنه فقط وکالت هست که با فوت شخص باطل میشه

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صلح نامه بعد از فوت هم معتبره و می تونه بگیره مگر اینکه اثبات کنید که متوفی رو فریب داد. اونوقت بحث ...

خب تکلیف سند تک برگ چی میشه الان ۳ سال از فوت شخص میگذره چرا تا الان اقدام نکرده بود

کاربری دست دونفره...
صلح نامه با وکالت فرق داره صلح نامه تازه پس از فوت شخص رسمیت پیدا میکنه فقط وکالت هست که با فوت شخص ...

عزیزم ۳ سال از فوت شخص میگذره و ما سند تک برگ داریم چرا الان اقدام کرده بعد ۳ سال؟؟!!

کاربری دست دونفره...
خب تکلیف سند تک برگ چی میشه الان ۳ سال از فوت شخص میگذره چرا تا الان اقدام نکرده بود

صلح نامه اعتبار هر سندی رو از بین می‌بره. چه اقدامی باید میکرد؟ خب خیالش راحت بود دیگه 

تقسیم ترکه انجام دادین؟

صلح نامه اعتبار هر سندی رو از بین می‌بره. چه اقدامی باید میکرد؟ خب خیالش راحت بود دیگه تقسیم ترکه ان ...

ولی اون مرحوم زمانی که صلح نامه داده به اون طرف مشکل روانی داشته حتی به دلیل خودکشی فوت کرده،در این صورت چی؟

کاربری دست دونفره...
2810