2777
2789
عنوان

از شوهرم متنفرم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 27 پست

عزیزم بخاطر زیاد فکر کردنه 

بیخیال الکی خودتو درگیر نکن

و اما نیمه شبی من خواهم رفت ... از دنیای که مال من نیست ... از زمینی که مرا بیهوده به آن بسته اند...                                                                                         [احمد_شاملو]                                                                                          ‌‌                                            ‌‌                                                                        

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بزن بزن😵‍💫

فقط پاپیون رنگی باشه ترجیحن

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

حالا ... پاپیون نکن ان شاءالله فقط یه خواب باشه و تبدیل به حقیقت نشه بخاطر یه خواب که نمیشه تو خونه زلزله چند ریشتری راه انداخت

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت

اون گفته اگر رو مخم بری خیانت میکنم بعد برای یه خواب میخای رو مخش بری؟🤣😂

اگر شوهرآیندم منو با خیانت کردن تهدید بکنه بهش میگم اگر خیانت کنی ترکت نمیکنم

میمونم و بهت نشون میدم چطور میشه خیانت کرد بدون اینکه طرف مقابلت بفهمه🤣بعد اینجوری اون آتیشی ک میخاست ب جون من بندازه میوفته ب جون خودش

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
😐😐😐حضرت یوسف هم اینقدر از خواباش مطمئن نبود

😂😂😂

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

نه من اخه بیشتر خوابایی که میبینم واقعی هستن

منم همینطور ولی با منطق حرف بزن گلم

بری به شوهرت بگی میخوام جرت بودم چون خواب دیدم.. 😑😑😑

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

حرف شوهرت خیلی بد بود 

باعث شد شما چنان دچار ناامنی بشی که این خوابو ببینی

حرکت اشتباه بعدی اینی خواهد بود که تو سرته

سر یه خواب با همسر دعوا کردن!

حرکت صحیح چیه؟ 

بهش بگو اونطور گفتی اینطور خوابشو دیدم. ازت می خوام بیشتر مراعات منو کنی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆
خیانت خیانته از نظر نی نی سایتی ها فرقی نمیکنه تو خواب یا بیداری 🤣🤣

😂🤭