2777
2789
ااره گلم

چی درست کردی😁🙈🙈

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرینی کشمشی اونم برا اولین بار یکم خشک شد ولی قابل خوردنه

نوش جون . شیرینی کشمشی و کوکی رو باید یکم نرم در بیاری از تو فر . مثلا دست بزنی متوجه میشی با خودت میگی نرمه . اما همون جور در بیار خنک بشه خوب میشه . بعد واس کشمشی المنت بالا رو نیاز نبود بزنی 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
نوش جون . شیرینی کشمشی و کوکی رو باید یکم نرم در بیاری از تو فر . مثلا دست بزنی متوجه میشی با خودت م ...

اخه تو دستورش زده بود المنت بالا 3 دقیقه روشن بشه

اخه تو دستورش زده بود المنت بالا 3 دقیقه روشن بشه

پس حتما پایین زیاد روشن مونده . ک خشک شده 

160 درجه 10 دقیقه 3 دقیقه هم بالا دیگه باید کم کم قلقش دستم بیاد

خوب ده دقیقه رو بکن ۷ دقیقه . با ۳ دقیقه ی بالا میشه ده دقیقه . چون پایینو خاموشم کنی باز یه حرارتی داخل محیط فر هستش 

اره یکم بگذره دستت میاد

خوب ده دقیقه رو بکن ۷ دقیقه . با ۳ دقیقه ی بالا میشه ده دقیقه . چون پایینو خاموشم کنی باز یه حرارتی ...

اهوم حالا اینقدر پرروام که حد نداره فردا میخام دوباره درست کنم 

البته ایندفهه هم کم بود شش تا دونه بود همش

اهوم حالا اینقدر پرروام که حد نداره فردا میخام دوباره درست کنم البته ایندفهه هم کم بود شش تا دونه بو ...

🤣🤣 من حالا پارسال نون خامه ای درست کردم . چند وقت بعد اومدم دوباره درست کنم یعنی من توی یه روز چهار بار تلاش کردم نشد . دوباره فرداش هرکاری کردم نشد دیگه . یه شونه تخم مرغ تموم کردم آرد دوباره خریدم بکینگ پودرمو دوباره خریدم نشد ک نشد لعنتی🤣🤣