2777
2789
عنوان

تاخیر در زدن واکسن هاری که منجر به فوت شد

| مشاهده متن کامل بحث + 622 بازدید | 63 پست
کسی که هاری میگیره از آب بدش میاد نمیتونه آب بخوره

چه جالب نمیدونستم

همون موقع که گاز گرفته میشه؟

اخه شوهرم به گربه خیابونی آورده،دوبار پسر بزرگمو گاز گرفت که جاش خون اومد.یبارم پسر کوچیکمو چنگ زد خون اومد. گربه رو بیروندکردم ولی واکسن نزدم.تقریبا هفته پیش بود😭

منم کار گرفت رفتم برای تزریق واکسن گفت برو بیست دقیقه با مایع بشور ،یه جایی داشتن مخصوص رفتم بیست دق ...

دقیقاااا اصلا ۵۰ درصد خطرو رفع میکنه 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب نمیدونستمهمون موقع که گاز گرفته میشه؟اخه شوهرم به گربه خیابونی آورده،دوبار پسر بزرگمو گاز گر ...

اگ سگ یا گربه هاری داشته باشه اگر تا یه هفته بعدش زنده بمونه یعنی به شما انتقال نداده

میگن زمانی میاد تو بزاق سگ و گربه که هفت تا ده روز بعدش میمیره 

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
اگه خدایی نکرده گربه گاز بگیره و واکسن هاری نزنی، علائم کی نشون میده؟

از اول شروع علایم تا مرگ فقط دو هفته ،برای تزریق واکسن هاری رفته بودم،کادر بهداشت  می‌گفت یه خانواده سگ داشتن بچه سه ساله رو گاز گرفته اینا هم گفتم اینکه سگ خونگی هست بچه رو واکسن نزدن بچه طلفک فوت شده بود

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
چه جالب نمیدونستمهمون موقع که گاز گرفته میشه؟اخه شوهرم به گربه خیابونی آورده،دوبار پسر بزرگمو گاز گر ...

پس چرا نبردی دکتر خطرناکه من رفتم واکسن زدم تازه خودشونم زنگ میزدن میپرسن گربه مرده یا زنده هست

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁

دوستان عزیز اینم بدونید دوره ناقلی هاری گربه و سگ به انسان منتقل نمیشه یعنی اگر گربه یا سگ هفت تا ده روز بعد خراش شما زنده موند یعنی منتقل نشده بهتون 

وای خدای من چقدر بی خیالی پاشو ببر ش خانه بهداشت

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌

برو برن حتما جفت بچه هارو

اگ سگ یا گربه هاری داشته باشه اگر تا یه هفته بعدش زنده بمونه یعنی به شما انتقال ندادهمیگن زمانی میاد ...

الهی عزیزم 

برا تومورتون درمان هم میکنید؟ 

شیمی درمانی 

جراحی 

الهی به حق جناب علی خوب بشین 

ناراحت شدم 

چندبار به شوهرم گفتم ببریم واکسن بزنیم خندید گفت این گربه که هاری نداره😭الان میبرم بیمارستان

اسی برو برای داداش منو گربه یه خط انداخت اصلا خون نیومد ۲۷سالش بود واکسن زدند

چندبار به شوهرم گفتم ببریم واکسن بزنیم خندید گفت این گربه که هاری نداره😭الان میبرم بیمارستان

هاری هم نداشته باشه باز واکسن و میزنن

🍂🍁خیابان پاییز،کوچه آذر،پلاک۲۵🍂🍁
الهی عزیزم برا تومورتون درمان هم میکنید؟ شیمی درمانی جراحی الهی به حق جناب علی خوب بشین ناراحت شدم

دورت بگردم عزیزم

راستش یه سری قرص مصرف میکنم تا اندازش تغییر نکنه فعلا خیلیا با همین روش تا چند ساله همون وضعیت ان ولی مال من قبلا رشد داشته اگر باز رشد کنه باید شیمی و پرتو درمانی کنم مرحله اخر جراحیه چون جای خطرناکیه

2810