دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اگه ی مادربزرگ مهربونم و دلسوز باشه ک ب خورد و خوراک بچه توجه کنه و براش کم نزارن از لحاظ درس و کلاس و پرستاری موقع مریض شدن بچه یکم شرایط بهتره بیچاره بچه ای ک مادربزرگ بی احساس و گدا داره اون بچه هم از لحاظ عاطفی داغون هم جسم و روحش
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
میشه بگی چه سختییه ذره بگو میخام عمق فاجعه روبفهمم اززبون یه غریبه
فردی که مادرش ولش میکنه ممکنه احساس رهاشدگی پیدا کنه زودرنج بشه و یا خیلی به بقیه بچسبه تا محبتی که از مادر دریافت نکرده رو از دیگران بگیره یا برعکس با همه بی اعتماد میشه
بی مادری خیلی خیلی سخته من مادرم فوت شده یعنی بدبخت شدیم بخدا هرچی هم میشه میگیم کاش مامانم بود اگه مامانم بوداینحوری نمیشد هیچ وقت دیگه برای هیچی خوشحال نیستیم همیشه توزندگیمون ی چیزی کم ولی خوب زندگی میگذره دیگه بانبودنش به اجبارروزگار ماقوی تروخودساخته ترشدیم حالا اینکه باشه ولت کنه خوب طبعا خیلی سختربرای بچه
بی احساس وگدامنظورت چیه؟مثلن مادربزرگ من برام همه چیزمحیاکردهجهاز سیسمونیولی محبت کلامی نداشته به بچ ...
من پسرم دوسالش بود شوهرم فوت شد مادرشوهر و اصرار میکرد بیاید از صبح ک میرفتم تا شب پسرم گریه میکرد گشنمه و این زن حاضر نبود ی تخم مرغ هم حتی بده بهش همیشه وقتی مهمونی مادرشوهر و بود گشنه بود و رنگش از گشنگی میپرید مثلا من ی فلافل میخریدم برا پسرم ک بیشتر گشنه نمونه همه دورسو میگرفتن ک ازش بگیرم بخورن همیشه میگم خداروشکر ک شوهرم فوت شد اما من زنده موندم وگرنه بچم میرفت زیر دست این زن خسیس که بجز نون خالی هیچی نمیخورد
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم