2777
2789
منم قراره طلاق بگیرم بچم چهارسالشه بعضی وقتا نمیشه ادامه بدی تمام زورتو میزنی ولی این زندگی جونتو می ...

توروخدا طلاق نگیر

بخدا امروز هستی فردانیستی

یه خاطره بد ازت میسازه دخترت و همچنین نوه هات و...

توروخدا طلاق نگیربخدا امروز هستی فردانیستییه خاطره بد ازت میسازه دخترت و همچنین نوه هات و...

خب الانم اعصاب درستی برابچم ندارم همش جنگو دعوا توخونمه بنظرت اینجوری برابچه بهتره؟؟؟ 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب توسکوت کنتویوتا بیایه مدت

پنج ساله کوتاه اومدم مشکل روحی روانیو جسمی گرفتم حال دلم اصلا خوب نیست من خیلی وقته سکوت کردم ولی همسر پرروترو وقیح تر شده 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

روزگاراونقدش که رفته صد اونقدش مونده صبرکن

بچم داره باماها اذیت میشه درست خرجمونو نمیده میخوام برم که برا دخترم پول جمع کنم اخه نمیذاره برم سرکار

بچم داره باماها اذیت میشه درست خرجمونو نمیده میخوام برم که برا دخترم پول جمع کنم اخه نمیذاره برم سرک ...

خونه داری؟

آخه میخوای بری سره چه کاری؟بچت میخوای بزاری پیشه کی

الان اوضاع اقتصادی همه بده خواهر

بشین بازبون خوش بهش بگو

بانرمی

بابایی منم سرکارنمیرفت

البته من که یادم نیست برام تعریف کردن

خونه داری؟آخه میخوای بری سره چه کاری؟بچت میخوای بزاری پیشه کیالان اوضاع اقتصادی همه بده خواهربشین با ...

باشوهری که حسوده خسیسه زورش میاد خوراکی برامون بخره بددله شکاکه تاسرکوچه هم نمیذاره برم زبونش نیش داره میگه بابات کی میمیره تاارث ببریم باخونوادم قطع رابطه کرده حتی نمیذاره منم باکسی رفتو آمد کنم خیانت کرده دست بزن داره بداخلاقه این زندگی ارزش نداره همین بچه فردا تف میکنه تو روم که نتونستم از خودم دفاع کنم بعضی وقتا رفتن شرف داره به موندن اینجوریه بااین اوصاف من نمیتونم روزای خوبی برای خودمو بچم بسازم اگه بااین اوصاف یه بچه دیگه اومد چی؟؟ وقتی از خواب بیدارمیشی تاوقتی که بخوابی همش نشخوار ذهنی داری حس میکنی داری دیوونه میشی این مادر به چه درد بچه میخوره اخه کاش مادر من وقتی مابچه بودیم میرفت اخه وقتی زجر کشیدنشو کنارپدرمون میبینیم اززندگی سیر میشیم اینم اززندگی خودم هرزندگی ارزش موندن نداره بخاطر همون بچت من براهمین بچم این تصمیمومیخوام بگسرم چون زور خودمو برااین زندگی زدم میبینم فقط با چش خودم پیر شدن خودمو دارم میبینم هیچی خوشحالم نمیکنه حالم ازدیدن شوهرم بهم میخوره دلم میخواد که برنگرده 

پس بچتم با خودت ببرهرجارفتی❤️🥺

احتمالا ببرمش ولی شرایط خونه بابامم زیاد خوب نیس همین دودلم کرده براطلاق