2777
2789
عنوان

حسرت روزای قشنگی که نداشتم

53 بازدید | 8 پست

دوست داشتم نامزد کنم با نامزدم روزای قشنگ و عاشقانه ای داشته باشیم.با دل خوش و خوشحالی بعد از جشن عروسی برم خونم و بشم زن اون خونه.شوهرم به نیازهام توجه کنه به زن بودنم احترام بزاره هوای زنونگیم رو داشته باشه.هرشب با دل خوش منتظرش باشم بیاد.دغدغه هامون خواسته هامون نیازهامون شبیه هم باشه

اما با دل خون و چشم گریون ازدواج کردم اومدم تو خانواده ای که هیچ سنخیتی باهاشون ندارم هیچ شباهتی هیچ تفاهمی نداریم.به نیازامم توجه که نمیشه هیچ نصف مخارج خونه هم میدم نیازهامم خودم برطرف میکنم مردی شدم واسه خودم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برد کشتی آنجا که خواهد خدا

وگر جامه از تن درد ناخدا 

به قول علی ، انسان به هر آنچه آرزو می کند نمی رسد ، باد ها می وزند ، در آن سمت هایی که کشتی ها تمایل ندارند.

آرزوی تو آرزوی همه هست ، ولی خوب چند درصد آدم ها بهش رسیدن؟ خیلی کم .

کلا بشر در این دنیا ، بیشتر به آرزوهاش نمیرسه . چراشو نمیدونم

زندگی همیشه اون چیزایی رو که میخوایم بهمون نمیده😮‍💨 همینه که اینقدر تلخه

خوب درسته ، به نظر من ، ما اصلا به دنیا نیومدیم که خوشبخت بشیم ، علاوه بر نواقص خودمون ، و اشتباهات ، دنیا ذاتا توان تامین خوشبختی  رو نداره ، حالا بعد مردن نمیدونم

خوب درسته ، به نظر من ، ما اصلا به دنیا نیومدیم که خوشبخت بشیم ، علاوه بر نواقص خودمون ، و اشتباهات ...

ولی بعضیا خیلی خوشبختن بعضیا واقعا دنیا بهشون ظلم کرده خیلی ناعادلانست