2777
2789
نمیدونم مگه اینکه یل تل یا یه گیر رمز هم بزاری رو موهات یا همسرت بشه مکمل رنگت اون بلوز قرمز بپوشه

قرمز خریدم براش

البته پسرم یکسالشه قراره بغلمون کنیمش و لباسش قرمزه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم رنگیه که من خریدم

آره قشنگه و کمی رسمی ، شما مثلا به شوهرت بگو پلیور یا بافت قرمز پررنگ بپوشه با شلوار مشکی ، شما هم یه گیره مو یا روبان سر یا یه چیزی که باهاش موهات رو تزیین میکنی قرمز باشه و تم یلدایی بده یا با این لباس میتونی دستمال گردن ببندی قرمز و مشکی خوب میشه یا زرد و سبز یا نارنجی و سبز که به لباست بیاد 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️ 

تیره دوست ندارم اخهپسرم یکسالشه میخوام ببرمش آتلیه تم یلدایی هم دارن برای خانواده خودمم میخوام عکس ب ...

اهااا

هر جور خودتون صلاح میدونید ولی خب لباس سفید که به قول خودتون ربطی به یلدا نداره ولی قشنگه ولی خب اون یلدایی نمیشه 

لباس کرایه کن 

نمیشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

آره قشنگه و کمی رسمی ، شما مثلا به شوهرت بگو پلیور یا بافت قرمز پررنگ بپوشه با شلوار مشکی ، شما هم ی ...

اره همسرم لباس قرمزه

پسرمم که قراره بغلم باشه لباسش قرمزه 

این خوبه یااینکه منو همسرم سفیر بپوشیم همسرم پسرم ی لباس قرمز یا لخت باشه یک کت قرمز تنش

۱سالشه

ارهپسرم لباسش قرمزه اگه منم قرمز بپوشم بغلم باشه فک کنم زیاد جال نشه

سبز بهتره 

خودم سبز میپسندم برای یلدا 

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

ی تور قرمز دارم اونو بپوشم🤔

نه تور چیه آخه