2777
2789
عنوان

بگم چیشده❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چی ..۲سال پستم

اییییی ینی مرگ ب درس 

انقد حسودیم میشه ب کسایی ک راحت درس میخونن و میفهمن و سریعم حفظشون میشه

من مث گاوباید ده دور بخونم یه کتابو تا حالیم شه

نمره هام خوبه اما ب سختی درس میخونم جونم درمیاد

امروزم‌ک‌کلا رو مود بی حالیم

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
اییییی ینی مرگ ب درس انقد حسودیم میشه ب کسایی ک راحت درس میخونن و میفهمن و سریعم حفظشون میشهمن مث گا ...

من زرنگم ولی گفتم ک افسردع..هعیی..۲ یال شرایط نذاشتم الانم بیمارم..ولی فرهنگیان میخام

بارکیلا منم زرنگم ولی افسردع بی حوصله طلسم نوشتن برام خر شدم

من یبار فیزیک نخونده بودم معلم پرسید ازم جواب درست ندادم کل کلاس خندیدن بهم بعدش از اونوقت به خودم قول دادم که بخونم و نزارم بهم بخندن توهم به این فکر کن تا بقیه برات شاخ نشن

من زرنگم ولی گفتم ک افسردع..هعیی..۲ یال شرایط نذاشتم الانم بیمارم..ولی فرهنگیان میخام

ایشالا قبول شی

ولی‌قبول کن سخته درس خوندن مغز واسه ادم نمیمونه

من ک رد دادم نمیدونم بااین وضع چ کوفتی باید قبول شم حوصله ی خودمم ندارم دیگه

من یبار فیزیک نخونده بودم معلم پرسید ازم جواب درست ندادم کل کلاس خندیدن بهم بعدش از اونوقت به خودم ق ...

دوسدارم انقد بخونم خرخون شم اما گشادیم میشه اصن چن ساعت میخونم خسته میشم داغون میشم قندم میفته

مجبورم دیگه

امتحانای‌نهاییم ک میگن اصن عجیب غریبن

من یبار فیزیک نخونده بودم معلم پرسید ازم جواب درست ندادم کل کلاس خندیدن بهم بعدش از اونوقت به خودم ق ...

همین با این خودم نگهمیدارم خاهر..من پشت کنکورم...اطرافیان همههه حساادت چش شووررر..کثافت ها..از وقتی فهمیدن میخونم دیگ نمیتونم چشش خوردم ب خدا..۳ روز مرده شدم..😔😔بخدا رایت میگم

2810