2777
2789
عنوان

بگم چیشده❓️

136 بازدید | 34 پست

گاهی روزا حوصله ی درس خوندن ندارم مث امروز ک بیحال‌بودم ازطرفی باید بخونم چون نهاییا کم کم دارن شروع میشن و وقت ندارم

بگید چ کنم بااین وضع تنبلی من کلا وسواس درسی ام دارم تایم زیادی رو یه درس از کتاب هستم فشار زیادی ب مغزم میاد 

تاالان  اینجوری شدین؟

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ت خود منی ..ن مث من خود منی..چ کنیم؟؟

امروز اصن دوسندارم ب درس فک کنم بی حااااال خسته داغون بعد کاریم نکردما کلا حوصله ی درس نیس

چیزی ب امتحانا نمونده ریدم بااین وضع درس خوندنم اخرش گند میزنم

چجوری درس میخونی تو؟نمره هات خوبه؟ من گاهی پرانرژیم و بکوب درس میخونم گاهی مث‌امروز بی حال و بی انرژ ...

منم همینطوریم ولی زیاد تمرین میکنم نمونه سوال چاپ میکنم و حل میکنم بعد اشتباهاتمو اصلاح میکنم ولی اولش کامل بخون حفظ نکن فقط بفهم من کلا زرنگم ولی بی حوصله ام😭😂

منم همینطوریم ولی زیاد تمرین میکنم نمونه سوال چاپ میکنم و حل میکنم بعد اشتباهاتمو اصلاح میکنم ولی او ...

من بعد هر درسی ک‌میخونم نمونه سوال از گوگل‌ میخونم درکل وسواس درسیم دارم یه سوال و ده بار میخونم تهشم انقد میخونم بعدش حس میکنم از ذهنم میره گاهیم بی حوصلم و بی انرژی‌فککنم میخام‌پریود شم اخه بی دلیل بی‌حوصلم‌ و خسته

ناموسا امتحانا سختن زیر فشار‌درس دارم زاییده میشم

2810