2777
2789

‌                                                 ‌ ‌‌‌    ‌

+یه دختر خیلی خوب بود میخواستیم بریم خواستگاری ولی فهمیدم ۲۵ سالشه نرفتیم

-خب چه اشکالی داره؟پسر تو هم ۲۶ سالشه اینجوری بهتر همو درک میکنن

+نه دختره تا ۲۵ سالگی معلوم نیس چکارایی کرده

( با این متن یاده بعضی نی نی سایتا افتادم که توشون زیاد دیدم (برای خاستگاری برای برادر یا پسرشون که میخوان برن و البته الان توی اینستاگرامم زیاد شده دختر دهه ۸۰ای با مرد دهه ۶۰ ای ازدواج کرد:)))))

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظرمن هر دهه ای باید بادهه خودش ازدواج کنه ک هم بهترهمودرک کنن هم اینکه ازلحاظ سنی ب هم بخورن ن اینگه ده سال بعد طرف انقد بهش بگن ک عه شوهرته من فک کردم باباته بعد دختره دل زده بشه وباعث خیانت واینا بشه 😐

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

والا  من همچین حرفی تا حالا نشنیدم    کجا زندگی میکنی تو چه سطح فرهنگی که اطرافت هنوز اینطوری فکر میکنن   

من ۴۵ سالمه یادمه حدود ۹  ۱۰ ساله بودم  یه آشنا داشتیم خیلی  نادون و بی فرهنگ بود   پسرای خودش  همش زندان بودن و معتاد  اینجوری صحبت می‌کرد   همه مسخرش میکردن 

اتفاقا دهه هشتادی وارد تر از دهه هفتادی ها هستن😅😅

وارد بودن یعنی این احمقا زود و زیر ۲۵سال شوهر کردن؟ این حماقته

دعا خیلی چیزارو تغییر میده:) برام دعا کن لایک کن برات دعا کنم❤🌬 ایشالا همیشه بخندی رفیقم💕۵بار تعلیق شدم بهم رحم کن😂☹ عاشق روانشناسیم و اطلاعاتم زیاده به معجزه قانون جذب ایمان دارم سوال داشتی بپرس😁🤚
والا من همچین حرفی تا حالا نشنیدم کجا زندگی میکنی تو چه سطح فرهنگی که اطرافت هنوز اینطوری فکر می ...

مثل اینکه درست نخوندی

نوشتم جایی که زندگی میکنم؟ نوشتم این متنو خوندم یاده نی نی سایتو اینستاگرام افتادم حداقل بخونید بعد شروع کنید تهاجمی برخورد کردن

وارد بودن یعنی این احمقا زود و زیر ۲۵سال شوهر کردن؟ این حماقته

یعنی دوست پسر بیشتری دارن 😑

بعد مامان پسرا فکر می‌کنن چون کم سن هستن آفتاب مهتاب ندیدن

دیگه گذشت اون زمان

🍀🍂🌧️🦢🌜💪☔📿⚖️🪄💵❤️💐💍🎉