2777
2789
عنوان

بچه ها حالم خرابه کات کردم بیایید بگید تقصیر کی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 31 پست

ببین من ازواج دوممه

اما جوری دارم سختی میکشم میگم کاش اصلا بعد طلاق ازدواج نمی کردم

یک ماه بعد ازدواج دومم مریض شدم‌...خانواده همسرم  و خود شوهرم خیلی تحقیرم کردن....بهم گفتن از اول مریض بودی 

.. خواستن طلاق بدن من احمق افتادم پاشون... عامل بیماریم هم خود شوهرم هست

آنقدر درد کشیدم و تحقیر شدم هر روز آرزوی مرگ میکنم ..کاش اصلا بعد طلاق ازدواج نمی کردم حد اقل سالم بودم

فکر خود کشی بودم و حتی راهشم انتخاب کردم اما گفتم بزار برای بار آخر برم کربلا و از امام حسین بخوام من ک پیش خدا شفاعت کنه....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین من ازواج دوممهاما جوری دارم سختی میکشم میگم کاش اصلا بعد طلاق ازدواج نمی کردمیک ماه بعد ازدواج ...

ایوای😞💔

درکت میکنم خیلی سخته خیلی😞

ازدواج نمیکنی همش مردم کنایه میزنن با دید بد نگاه میکنن ازدواجم میکنی اینطور

شما دوست بودید یا سنتی ازدواج کردید؟ 

ایوای😞💔درکت میکنم خیلی سخته خیلی😞ازدواج نمیکنی همش مردم کنایه میزنن با دید بد نگاه میکنن ازدواجم ...

عزیزم ببخشید مردم گ ه زیاد میخورن یادت باشه هیچ وقت ب خاطر حرف مردم کاری نکنی  اول اخر خودتیو خودت یه بار زندگی میکنی هرجور دوس داری زندگی کن مردم اگه بلد بودن ی چاره ای برا خودشون میدیدن

عزیزمواقعا هنوز به حرفا اعتماد میکنید؟

آره انگار🫠

خدایا ازت ممنونم بخاطر خانواده ام،بخاطر همسرم و پسرام💚،خدایا میدونم حواست به همه چیز هست💚💚.............تو همانی که نمی‌دانی چ اندازه دل انگیزی💝
عزیزم چه مریضیه؟درمان نداره؟

ستون فقرات و دیسک و....

یه عالمه دکتر و همه راههای درمان و عمل و رفتم

جدیدا هم دستم درو میکنه از بس کشش رفتم...

راهی نداره

باید امام حسین شفام بده وگرنه این جون و میگیرم

2810