2777
2789

خانوما فرق نمیکنه . خاطره خوب یا بد . کلا بگید زایمانتون چطوری بود .

از رفتاری ک باهاشون توی زایشگاه شد تااا چند ساعت زایمان طول کشید و... 

خودمم هنوز بچه اولمو زایمان نکردم ، اما سه چهار تا خاطره عجیب زایمان زنای فامیل مون رو تعریف میکنم الان که برگ ریزونن🖐🏻😐

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

پلیز لایک

منم زایمان اولمه و هنوز تجربش نکردم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ چیز ازهیچکس بعید نیستتو زندگیتون به هیچکس اعتماد نکنید... اینطوری همیشه شما برنده ایدرازتون رو به هیچکس نگین چون وقتی شما نمیتونید راز خودتون رو نگه دارید مطمعنا کسی دیگه هم نمیتونه😬 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین خاطره مربوطه به خواهر زن عموم . که دو روز درد کشید . چون پول نداشت سزارینش کنن نبردنش اتاق عمل . 

خاک تو سرشون ، نزدیک بود بمیره دختره . بچشم ناخواسته بود . بچه سوم 😐 

تعریف ک می‌کنه ادم جیگرش کباب میشه 🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

خودم که نرفتم زایمان ابجی کوچیکم یا دوازده سالم بود زمان امتحانات نهایی خرداد بود مامانم بیمارستان بود میگه دانشجو ها برای امتحان هرکدوم یه مریضو به عهده داشتن از صفر تا صد بستری تا ترخیص همراهیش کنن .میگه خیلی عالی بود برای نمره خودشون عین ماما خصوصی عین مادر همش ماساژ میدن کمک میدادن آب‌میوه و اینا برامون میاوردن خیلی کمک کردن 

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..

دومین خاطره مربوطه ب خالم

. خالمو ماما یه تو گوشی خوابونده بود تو گوشش .

می‌گفته چرا جیغ میکشی سرم رفت 😐 

بچه ها شوهر خالم براشون ابرو نزاشت . آنقدر بلند بلند دعوا کرد ک زن منو در حال زایمان تو گوشی زدن . پرسنل بیمارستان همه ریخته بودن بخش زایشگاه ک ببینن چه خبره .

واقعا ماما ها باید با سختی کار اول کنار بیان بعد وارد اینکار بشن . یا اگر میبینن حوصلشو ندارن انصراف بدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
من تمام خاطرات بارداری و زایمانم خوش و عالی بود فقط از یادآوری دوتا آقای جوان و یک مسن که تو اتاق عم ...

چرااا . تو اتاق عمل ک کاری ب اندام تناسلی ندارن ‌ شکمو پاره میکنن فقط

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
خودم که نرفتم زایمان ابجی کوچیکم یا دوازده سالم بود زمان امتحانات نهایی خرداد بود مامانم بیمارستان ب ...

چ خوش شانس😂🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣

من هفته 38 که بودم یه روز صبح که بیدارشدم دیدم که خیس شده لباس زیر زنگ زدم مامانم گفت احتمالا کیسه آبت پاره شده، رفتیم بیمارستان گفتن باید بستری بشی هیچ دردی هم نداشتم خلاصه شروع کردن به سوزن فشار 

چشمتون روز بد نبینه، هی من درد میکشیدم هی اینا میومدن معاینه دریغ از اینکه دهانه رحم باز بشه خلاصه که من تا فردا صبح هی درد کشیدم، مامانم خیلی رفت التماس دکتر کرد گفت تو رو خدا این ببرید عمل کنید 

من از درد زیاد فقط استفراق میکردم

دیگه ظهر جمعه من بردن اتاق عمل، پسرم که خداروشکر اومد دنیا 

ولی دکتر گفت اگه یکم دیرتر عملت میکردیم بچه از بین میرفت چون افتاده بود تو خشکی

چ خوش شانس😂🥰

اره ولی سر من خیلی اذیت شده 

وقتی بلد نیستید وفادار بمونید بهتره ازدواج نکنید 🙂هیچوقت خودتوبا جمله ی "دوستم داشت" گول نزن ادم کسی رو که دوست داره اذیت نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره رها نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره دور نمیزنه ادم کسی رو که دوست داره خسته نمیکنه ادم کسی رو که دوست داره گریه نمیندازه ادم نمیتونه از کسی که دوست داره بی خبر باشه آدما به اندازه ای که دوستتون دارن میبیننتون. بیتوجهی، دلیلی جز دوست نداشتن نداره بیخود خودتونو گول نزنین....‏🥺 باور کنید انقدر دختر پسر مجرد هست که مجبور نیستی مثل قحطی زده ها بری  سراغ مرد و زن متاهل ،،حس برنده بودن قدرت و جذابیت رو جای دیگه شکوفا کن نه وسط زندگی یکی دیگه 🥴🥱اینو یه جا پین کنید ،بنویسید که جلوی چشمتون باشه و دقیقا توی تمام روابط دوستی، اجتماعی، عاطفی و حتی خانوادگیتون هم پیاده کنید؛ حتی اگر برای مردم دراز بکشید، تا از رویتان رد شوند،بسیاری از آنها شاکی خواهند بود که به اندازه ی کافی پهن نیستید!مراقب باشید که وقت و انرژی با ارزش خود را فقط برای افرادی خرج کنید که ارزشش را دارند🌍💫من کلمه‌ی چرا رو کلا برای یه سری آدما به کار نمیبرم مثلا نمیام بگم :چرا رفتی چرا زنگ نمیزنی چرا دیگه دوستم نداری چرا بهم خیانت کردی چرا...چون معتقدم کسی که واقعا دوستم داشته باشه میاد و نمیره و اگه مشکلی هم باشه هرجور که شده حلش میکنه نه اینکه کاری کنه کل زندگیم بشه چرا..
2810