2777
2789
عنوان

کیا میخوان تپل بشن بیان تپلا هم بیان😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1197 بازدید | 130 پست
اهوم چند قیمت هست عزیزم

۹۵ فک کنم 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدایا یه عقلی به اینا بده یه پولیم بمن من دارم خودمو میکشم از ۶۷ بشم ۶۰ اینا میخوام چاق بشن

به همون دلیلی که شما خودتو میکشی بشی ۶۰ 

ما خودمونو میکشیم بشیم ۶۷ 

شما دنبال تناسب اندامی 

مام دنبال تناسب اندام 

حالا چرا ما بی عقلیم ؟ و شما عاقل خواهری؟

چه خب

اره عالیه 

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

😂😂خب چون دختر لاغر کشیده قشنگه

نه نیست تپلی قشنگتر. هر چیم بگیم کشور ما تپل پسندِ. 

من قدم ۱۷۰ 

پدرم در اومده بسکه باید دنبال لباسهای پفکی بگردم و حسرت دارم راحت هر لباسی میخام بخرم بپوشم. به تنم زار نزنه. 

البته رژیم گرفتم تپل بشم. 

دوستان از تجربه خودم میگم برای تپل شدن. 

البته باز شروع کردم.‌

اشتهام که کمه رب انار میخورم اشتهامو بشدت زیاد میکنه و چقدرم برای بدن مفید . 

برای پوستم صبحها ناشتا خاکشیر و ابجوش میخورم. 

روزها شیره انگور میخورم. بشدت تپل کننده. 

میان وعده اجیل سویا چون هم ارزونترین تو بازار و هم باعث بزرگ شدن سینه و اینا میشه. 

شبها دمنوش بادنجبویه و رازیانه و بابونه. چون اعصابو اروم میکنه و اکثر ما لاغرا از حرص لاغریم ...

بعد غذاهام خرما میخورم 

2810