2777
2789

خاله اش فوت شده گفت ولم کن حال ندارم گفتم الهی بمیرم برات لایک کرد باز اینو نوشتم فرستادم من میدونم این دردت هیچ جوری تسکین پیدا نمیکنه ولی کنارت هستم هر جوری که خواستی میتونی رو من حساب کنی کنارت هستم تا این غمو باهم بگذرونیم غم تو غم منم هست عزیزدلم گفت چی بگم

منم سین زدم جواب ندادم دیشب

امشب پیام دادم حالشو پرسیدم گفته خوبه یذره و اینا بعد بهش گفتم که چیزی نگفتم چون فکر کردم نیاز داری تنها باشیو اینا و گفتم که کادوی تولدش سفارش داده بودم رسید و نمیدونم با این اتفاق وحشتناک کی میتونم ببینمت گفت نمیدونم چی بگم واقعا منم گفتم نمیدونم منم چی بگم بهت

اگه میخوای تا وقتی که روبراه بشی مزاحمت نشم

میخوای حرف بزنیم من هستم

من چون نگران حالت بودم پرسیدم دیگه چیزی نگفت

واقعا شما جای من باشین چه میکنید خیلی سخته شرایط نمیدونم چه رفتاری داشته باشم اصلا

بقیه بهم میگن نباید هیچی بگی خیلی حال بهم زنی☹

مگه میشه چیزی نگفت اخه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد بی جنبس

ولم کن چیه انگار توخالشو کشتی قسمتش بوده...

ادم باید همچین مواقع احترام بقیه رو هم نگه داره محترمانه بگه نیازداره مدتی تنها باشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...

دوستان چند نفر لطفا تاپیک آخرمو گزارش بزنید

هر کسی کرد لایک کنه اون تاپیکو برای حاجت رواییتون آیت الکرسی میخونم 🩷

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

حالا خاله انقدر هم درجه اول نیست جواب تو رو در این حد نده ولش کن زیادی محل میزاری اینحوری میشه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

احتمالا تو حس و حال بدیه! البته نمیدونم چقد خاله رو دوست داشته ولی عزاداری و ... خیلی فازش منفی و تلخه و یه وقتایی ممکنه آدم یه دوره به پوچی برسه 

همین دورادور حواست بهش باشه

گاهی یه پیام بزن... استیکری... آیکنی... عکسی... متن محبت آمیز و تسکین دهنده...

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

ناراحت نشیا ولی خیلی دورشیادم ناراحت باشه حتی حوصله پیام ندارهیکی دو روز بزاریش ب حال خودت چی میشه ...

نه من ی روز پیام ندادم دیشب نگران حالش شدم فقط حالشو پرسیدم

احتمالا تو حس و حال بدیه! البته نمیدونم چقد خاله رو دوست داشته ولی عزاداری و ... خیلی فازش منفی و تل ...

شما برو تایپیک قبلمو ببین کلی بهم حرف زدن که حال بهم زنی خیلی گیر میدی و فلان درصورتی که من فقط حالشو پرسیدم

2810