2777
2789
عنوان

میشه متاهل ها و کسایی که چند ساله تو رابطه ان فقط بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما برو تایپیک قبلمو ببین کلی بهم حرف زدن که حال بهم زنی خیلی گیر میدی و فلان درصورتی که من فقط حالش ...

ببین همش بستگی به نوع رابطتون داره! قبلش چطور بودین؟ ازین رفتارا داشته یا خوب بودین؟

اگه خوب بودین که اصلا کارت اشتباه نبوده و نیست

رابطه عاشقانه قهر و مسخره بازی نداره! وقتی یکی حالش بده نباید اون یکی پشتشو خالی کنه و بذاره بره!

کار شما درست و انسانی بوده 

اگه همیشه رفتارش خوب نیست که دیگه پیام نزن بهش... 

گِریَـمون هیچ، خَندَمون هیچ، باخته و بَرَندَمون هیچ

ببین همش بستگی به نوع رابطتون داره! قبلش چطور بودین؟ ازین رفتارا داشته یا خوب بودین؟اگه خوب بودین که ...

نمیدونم چی بگم واقعا کلی حرف دارم ولی نمیدونم چی باید بگم

آره ظاهرا نباید چیزی بگی منم همینطورم وقتی حالم خرابه باید تنها باشم و در سکوت آرام شم هر محبتی از هر کسی باشه محاله بتونه به اندازه تنهایی آرومم کنه   منظورم از تنهایی نبودن تو جمع نیست منظورم اینه هیچکی نباید حالمو بپرسه حتی ی لیوان آب دستم بده        هر روز بهش پیام بده سلام خوبی  اگه سین زد هیچی نگو یک ساعت بعد دوباره بگو خوبی سین نزدی نگرانم  اما اگه پیامت داد جواب بده    چند روز دیگه الکی بگو افتادم فکر کنم پام پیچ خورده یا مسموم شدم اگه دیدی پیگیر شد یعنی آروم شده اگه چیزی نگفت بازم فقط روزی یک بار پیام بده     

آره ظاهرا نباید چیزی بگی منم همینطورم وقتی حالم خرابه باید تنها باشم و در سکوت آرام شم هر محبتی از ه ...

میگن اصلا پیام نده ولش کن تا چند روز تا خودش پیام بده یجوری میگن انگار من عزادارم نه اون

یکم رهاش کن 

یک بار فقط حالش رو بپرسی کافیه 

وقتی ادم ناراخت هست نیاز به تنهایی هم داره 

خیلی بهش گیر دادید دیگه حتی اگر از روی علاقه باشه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
2810