2777
2789
نمیدونم باور کن هیچ اطلاعاتی ندادمهیچی بهم نگفتن خانواده ام راجب مدرسه فقط مدیره برنا ممه امتحانات ر ...

ای بابا

خب ببین برو پر س و جو کن ببین نهایی هست یا نه 

فعلا پی دی اف کتاباتو دانلود کن تا کتاب برسه دستت

عزیزم اصلا لازم نیس معلم بگیری همون فیلم های تو نت عالیع من خودم رشتم تجربیه پارسال با همون فیلما خو ...

خواهرم من هفتم تا نیم بود با کمک مدیرم قبول شدم بابام آوردم بیرون از مدرسه دوسال بعدش نزاشت بخونم دوسال بعدش گذاشت کاملا غیرحضوری حتی تو امتحانات شرکت نکردم دوسال بعدش بازم نزاشت والان گذاشت مغزم هنگگگگگگگگگههههههه بینهایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب پس خوبه انسانی رشتش نسبت به تجربی آسون تره حفظیاتن

انشالله بتونم برسم و از پسش بربیارم با اینکه حافظه عالی بود ولی بخاطر کارای بابام هنگ شدم😔😔😔 الان بینهایت هنگام و نمیتونم

انشالله بتونم برسم و از پسش بربیارم با اینکه حافظه عالی بود ولی بخاطر کارای بابام هنگ شدم😔😔😔 الان ...

چرا بابا میتونی بخونی اتفاقا تو وقت بیشتری داری چون مدرسه نمیری تو خونه بیشتر میتونی بخونی واسه نهایی

چرا مشکلت چیه الان

گفتم که بابام نزاشت روستایم پول داده خونه نمیگیره تو شهر نمیزاره برم خونه ی فامیل بخونم

تو خونه هزار ویک کار هست 

میگن شوهر کن برو

هر لحظه صدام میزن فلان کار رو بکن فلان کار روووو

چرا بابا میتونی بخونی اتفاقا تو وقت بیشتری داری چون مدرسه نمیری تو خونه بیشتر میتونی بخونی واسه نهای ...

میگم خانواده نمیزارن بابام آرامش ندارم و کار شدیدا هست

2810