2777
2789
عنوان

بیاین کمکم کنید خب گناه دارررم😭

28 بازدید | 5 پست

دیروز داشتم با تلفن حرف میزدم بعد پارتنرم اومد پشت خطم گیر داد ک کیه و اینا ک باهاش میحرفیدی 

بعد دعوامون شد الکی الکی 

منم واسع اینکه حرصشو درارم ی شلوارک کوتاه با یه تاپ جذب پوشیدم  لایو گرفتم تو اینستا بعد فقط اون اومده بود تو لائوس بعد پی داد نوشت راحت باش لخت شو اصلا خوش باشی و...

چند ساعت بعد بهش زنگ زدم سرد و خشک ج داد گف میخوام بخوابم..‌

دیگ از دیشب ن پی داده ن زنگ زده

بنظرتون من الان بهش زنگ بزنم بگم اگه میخوای تمومش کنی بگو ک من چیزه تو نشم؟

یا اینکه برم دَم مغازشون ببینمش 

یا اینکه بیخیال باشم تا خودش زنگ بزنه

مقصر خودتی دیگه قبول که داری؟یعنی چی تا یه چی میشه سریع لایو و اوت پوشش و 

فک کردی اینجوری میاد طرفت؟ خیر میگرخه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب الان چکار کنم کمکممم کن

هیچی بدترش نکن بزار یکم آروم بشه یکی دوروز اگه پیام نداد با آرامش باهاش صحبت کن اگر شروع کننده دعوا خودت بودی معذرت بخواه و از دل هم دربیارید به همین راحتی 

زندگی سخت نیست ما سختش می کنیم بعدم اکه دوسش داری از سر لج لایو و اینا نزار بهت بی اعتماد میشه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
مرسی عشقم

فدات ان شاالله حل بشه