2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده بود خیانت دلیلی برای طلاق نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 39 پست
نمیدونم تو شرایطش نبودم اما انقدر خطای کوچیکی نیس که به همین راحتی ازش چشم پوشی کرد و بگیم پیش میااا ...

خیانت چیزی نیس بگی 

پیش میاد 

خیانت با پیامک با فیلم و با هرچی که فکر رو از طرف مقابلت دور کنه 

بنظرم بدترین گناهه 

و رابطه همونجا کات بشه به نفع هر دوشونه  

جهنم خالی است، چون همه شیطان ها اینجا در روی زمین هستند.    
خیانت چیزی نیس بگی پیش میاد خیانت با پیامک با فیلم و با هرچی که فکر رو از طرف مقابلت دور کنه بنظرم ب ...

به نظر منم زنایی که باخیانت کنار اومدن هیچوقت واقعا نبخشیدن .فقط چون موقعیت جدا شدن نداشتن دارن تحمل میکنن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرمنم هرگناه و خطایی قابل بخششه

هر خطایی؟؟

ما درطول روز خیلیا رو میبخشیم، خیلیارم نمیتونیم که ببخشیم. چه رسد به خیانت. 

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
هر خطایی؟؟ما درطول روز خیلیا رو میبخشیم، خیلیارم نمیتونیم که ببخشیم. چه رسد به خیانت.

این دوستمون دیگه خیلی بخشنده هستن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

خیانت بزرگترین ضربه رو تو زندگی به طرف مقابل میزنه حالا همسرت میتونه این گناه رو ببخشه یا چشمش رو روی این همه سال زندگی ببنده و ازت جدا بشه 

فرقی هم نداره برای خانم و اقا صادق 

بخشش هم فقط یک بار اتفاق میوفته نه اینکه بعد گناهان متعدد هربار انتظار بخشش از همسرت رو داشته باشی 

کامنتارو😐😏😏خجالت نمیکشین حرفایی میزنین که به ضرر خودتونه و مردارو پرو مبکنین؟پس تعهد و وفاداری تو ازدواج چیه چقد بی عزت نفسین

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
این دوستمون دیگه خیلی بخشنده هستن

چون اصلا نمیدونه بخشش یعنی چی. فک میکنه وقتی تمرکزمونو برداشتیم بهش فک نمیکنیم یعنی بخشیدیم

انسان از بخشیدن بعضی چیزا عاجزه . بخوادم نمیتونه

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
خیانت بزرگترین ضربه رو تو زندگی به طرف مقابل میزنه حالا همسرت میتونه این گناه رو ببخشه یا چشمش رو رو ...

واقعا خیانت بدترین درده ...مث خوره همه جونتومیخوره بحث عمر وجوونی و زندگی و آبرو احساسات و بچه هاته ...همه اینا تو یه لحظه فدای خوش گذرونی شوهرت بشه؟بعد ببخشی ...

ببین به نظر من اینجا مسئله شخصیت و غرور مطرحهتوهین نباشه ولی بعضی ها غرور و عزت نفس ندارن و از شخصیت ...

دمت گرم 

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
کامنتارو😐😏😏خجالت نمیکشین حرفایی میزنین که به ضرر خودتونه و مردارو پرو مبکنین؟پس تعهد و وفاداری تو ...

اینا شخصیت زن ستیز دارن .مادرشوهر منم میگه عیب نداره مرد خیانت کنه زن نباید به شوهر خودش خیانت کنه  

اینا شخصیت زن ستیز دارن .مادرشوهر منم میگه عیب نداره مرد خیانت کنه زن نباید به شوهر خودش خیانت کنه

هی تو تاپیکا تکرار میکنن مردا تنوع طلبن دست خودشون نیس باید بخشید  خیلی خودمو دارم کنترل میکنم چیز بدی نگم بهشون چون درکشون از حق و حقوقشون پایینه

هی تو تاپیکا تکرار میکنن مردا تنوع طلبن دست خودشون نیس باید بخشید خیلی خودمو دارم کنترل میکنم چیز ب ...

واقعا چرا وتاکی باید زنا اینقد ظلم رو تحمل کنن ...خدامیدونه

واقعا چرا وتاکی باید زنا اینقد ظلم رو تحمل کنن ...خدامیدونه

تا وقتی ظلم پذیر هس ظالم هم هس

2810