2777
2789
عنوان

یکی تاپیک زده بود خیانت دلیلی برای طلاق نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 39 پست
واقعا خیانت بدترین درده ...مث خوره همه جونتومیخوره بحث عمر وجوونی و زندگی و آبرو احساسات و بچه هاته ...

اونو ما تصمیم نمیگیریم شریک زندگی که خیانت دیده باید تصمیم بگیره تمام جوانب رو بسنجه اگه تونست یه فرصت بده ولی اگه تصمیم به جدایی گرفت حق مسلمش و صلاح زندگیش رو تو جدایی دید 

خیانت سخت اینو میدونم ولی تا توشرایطش قرار نگیری نمیتونی بگی میبخشم یا جدا میشم 

تا وقتی ظلم پذیر هس ظالم هم هس

شرایط جامعه هم جوریه که زن ها نمیتونن از حق خودشون دفاع کنن قانون پشت مرداست زن ها درامد ندارن پشتوانه ندارن خانواده حمایت نمیکنن

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط جامعه هم جوریه که زن ها نمیتونن از حق خودشون دفاع کنن قانون پشت مرداست زن ها درامد ندارن پشتوا ...

ابنم هس مخصوصا بچه هم که باشه دیگه بدتر  ولی من از اینایی حرصم گرفته که میگن ببخشیم چون همه اینکارو میکنن میشه بخاطر نداشتن پشتوانه نداشتن حمایت بخاطر بچه ها موند ولی میشه نبخشید و محل سگ به یه نامرد نذاشت

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
ابنم هس مخصوصا بچه هم که باشه دیگه بدتر ولی من از اینایی حرصم گرفته که میگن ببخشیم چون همه اینکارو ...

اره دقیقا ...

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 
اونو ما تصمیم نمیگیریم شریک زندگی که خیانت دیده باید تصمیم بگیره تمام جوانب رو بسنجه اگه تونست یه فر ...

بله درسته .این بخشش هم اون بخشش واقعی نیس به نظرم .این بخشش فقط از روی ناچاریه

بله درسته .این بخشش هم اون بخشش واقعی نیس به نظرم .این بخشش فقط از روی ناچاریه

بله خیانت هیچ وقت فراموش نمیشه حتی اگه بخششی در کار باشه 

اما لزوما هر بخششی  از روی ناچاری نیست و دلایل مختلفی میتونه داشته باشه

قرار نیست چون تو طرف مقابلت رو بخشیدی یه ادم  ضعف و وابسته باشی میتونی هزاران دلیل داشته باشی که از روی ناچاری نباشه 

بله خیانت هیچ وقت فراموش نمیشه حتی اگه بخششی در کار باشه اما لزوما هر بخششی از روی ناچاری نیست و دل ...

مثلا چی ؟به نظرمن بخششی که بخاطر بچه و بی پشتوانه بودن و بی پولی باشه از رو ناچاریه

مثلا چی ؟به نظرمن بخششی که بخاطر بچه و بی پشتوانه بودن و بی پولی باشه از رو ناچاریه

بله در این صورت از روی ناچاری

یکی از فامیلهای دور که رابطه خیلی نزدیکی باهاشون داشتم خانم به اقا خیانت میکرد با یک پسر دیگه ای چت میکرد وقتی اقا متوجه شد دعواهای شدیدی داشتن ولی اقا این رفتار خانم رو بر مبنای کودکیشون  وناپخته بودن گذاشتن وخانم و بخشیدن چون خانم تو سن پایین ازدواج کردن اقا این موضوع رو به هیچکسی نگفتن من هم چون دوستی نزدیک با خانم دارم فهمیدم  

اما برای خانم 

خیلی سال پیش که من هنوز مجرد بودم  همسایه ای داشتیم که دامادش به دخترش خیانت کرده بود خانم هیچ نیاز مالی به اقا نداشت و خودش شاغل بود حالا اقا نمیدونم چجوری به این راه کشیده شده بود  خانم قصد طلاق داشت اقا بعد چند ماه رابطه با خانم دیگه پشیمون شده بود و واسطه های زیادی فرستاد تا خانمش ببخشتش خانم هم اونموقع بخشید برگشت سر زندگیش ولی بعد چند سال طلاق گرفت درست این خانم بعدا طلاق گرفت  ولی  اون زمان که برای اولین بار بخشید اون حس نادم بودن اقارو احساس کرد و خواست سرزندگیش برگرده اما بری بار دوم نبخشید چرا چون ار اعتماد خانم اقا سو استفاده کرد این خانم بعد دومین اشتباه اقا طلاق گرفت یعنی نمیتونست اون موق طلاق بگیره ؟چرا میتونست فقط خواست یهفرصت دیگه بهشریک زندگیش بده (این خانم از زمان قبل ازدواج مستقل بودن )

دونمونه مثال زدم هم برای اقا هم برای خانم اینکه هربخشش صرفا از روی ناچاری نیست

بله در این صورت از روی ناچارییکی از فامیلهای دور که رابطه خیلی نزدیکی باهاشون داشتم خانم به اقا خیان ...

بله درسته ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتی .بعضی اوقات هم بخشش به قول شما بخاطر اینه که یه فرصت دیگه به زندگی داده بشه