بله در این صورت از روی ناچاری
یکی از فامیلهای دور که رابطه خیلی نزدیکی باهاشون داشتم خانم به اقا خیانت میکرد با یک پسر دیگه ای چت میکرد وقتی اقا متوجه شد دعواهای شدیدی داشتن ولی اقا این رفتار خانم رو بر مبنای کودکیشون وناپخته بودن گذاشتن وخانم و بخشیدن چون خانم تو سن پایین ازدواج کردن اقا این موضوع رو به هیچکسی نگفتن من هم چون دوستی نزدیک با خانم دارم فهمیدم
اما برای خانم
خیلی سال پیش که من هنوز مجرد بودم همسایه ای داشتیم که دامادش به دخترش خیانت کرده بود خانم هیچ نیاز مالی به اقا نداشت و خودش شاغل بود حالا اقا نمیدونم چجوری به این راه کشیده شده بود خانم قصد طلاق داشت اقا بعد چند ماه رابطه با خانم دیگه پشیمون شده بود و واسطه های زیادی فرستاد تا خانمش ببخشتش خانم هم اونموقع بخشید برگشت سر زندگیش ولی بعد چند سال طلاق گرفت درست این خانم بعدا طلاق گرفت ولی اون زمان که برای اولین بار بخشید اون حس نادم بودن اقارو احساس کرد و خواست سرزندگیش برگرده اما بری بار دوم نبخشید چرا چون ار اعتماد خانم اقا سو استفاده کرد این خانم بعد دومین اشتباه اقا طلاق گرفت یعنی نمیتونست اون موق طلاق بگیره ؟چرا میتونست فقط خواست یهفرصت دیگه بهشریک زندگیش بده (این خانم از زمان قبل ازدواج مستقل بودن )
دونمونه مثال زدم هم برای اقا هم برای خانم اینکه هربخشش صرفا از روی ناچاری نیست