2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 10810 بازدید | 423 پست
عزیزم هزااارتا حرف بهم زدن همه چیز بهم گفتن سر چنتا دونه النگو من هیچ وقت تو زندگیم دل نشکستم ولی ب ...

واشون کن بابا قفل کن بره تاپیکو،اینجا چقدر دختر وخانم هست که به خاطر اختلاف طبقاتی نتونستن به کیس موردنظرشون برسن تا به بقیه میرسه حمله میکنند که بدجنسی و ندید بدیدی و ما نپسندیدیم و فلان

جواب اینجور آدما رو اصلا نباید داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا که تاپیک شلوغ شد بگین همگیلباس عقد من این مدلی بود برا عروسی چه مدلی باشه که متفاوت با این بنظر ...

ملووووس وای عزیزم چقد خوشگلههه

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

حالا که تاپیک شلوغ شد بگین همگیلباس عقد من این مدلی بود برا عروسی چه مدلی باشه که متفاوت با این بنظر ...

میتونی پف دار بگیری

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

عزیزم هزااارتا حرف بهم زدن همه چیز بهم گفتن سر چنتا دونه النگو من هیچ وقت تو زندگیم دل نشکستم ولی ب ...

دیدم خیلی نازی خوشبخت بشی ❤️ آره میدونم هر کی یه صبری داره دیگه نی نی سایتی هام یاد گرفتن هر کی میگه النگو دیگه ول نمیکنن کی النگو میخره خزه فلانه 😑😑😑 اهمیت نده طلاعه دیگه برا پس اندازه هر چی باشه خوبه ایشالله برا کار خیر و خرید خونه و این چیزا آدم بفروشه ❤️ النگوهاتم دیدم قشنگ بودن ❤️❤️❤️ 

جوجه پرستار

به به چه خوشگله

خودت باید ببینی چی چشمت میگیره و میپسندی

الان یه نظراتی بهت میدن که از ازدواج پشیمون میشی

کمانه رو بیشتر قبول دارم تندیس آرایشگاه نمونه شیراز رو گرفته ۵تا بیشتر از عروس های واقعیش رو دیدم وا ...

مرسی عزیزم خیلی ممنونم

دیدم خیلی نازی خوشبخت بشی ❤️ آره میدونم هر کی یه صبری داره دیگه نی نی سایتی هام یاد گرفتن هر کی میگه ...

مرسی چشماتون اینجوری دیده

من انتقاد پذیرم ولی گوه خوری پذیر نیستم توهین ب شما نباشه عزیزم بعضی‌ها داشتن ب صورت واضح این کارو م ...

@niniyar_5    

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

چرا تاپیکات هی بروز میشن 😐 ازصب هی بروز میشن

نمیدونم دوتاشم قفل کردم اینو لازم داشتم بازه