2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 4004 بازدید | 208 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عکس دوتایی با شوهرت نداری

اره گلم مگه میشه نداشته باشم

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

قدش بلنده مبارک هم باشین 😘

نه حدود ۱۷۸

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

آشین و کمانه من خیلییییییی می‌پسندم

بیشتر عروسیامون یا آشین میرن یا کمانه

اگه بچه شما هم دیر حرف زده میشه تجربتونو بگید.پسرم مهر ۱۴۰۰ دنیا اومده هنوز حرف نمیزنه💙برای خونه دار شدن همه یه صلوات بفرستین😍 پسرم الان مامان بابا دده ننه آب شیر داغ نه بله میگه خداروشکر. 
آشین و کمانه من خیلییییییی می‌پسندمبیشتر عروسیامون یا آشین میرن یا کمانه

مرسی خوشگلم ممنون

خواهرم دانشجو شیرازه دوست هم دانشگاهیش برای عروسیش رفته بود راضی نیود حالا میتونی بقیه جاها رو هم بر ...

منم از بعضیا نارضایتی شنیدم بعضیام رضایت اره باید برم ببینم مرسی عزیزدلم فدات ❤️

2810