2777
2789
عنوان

آرایشگاه نگین بیوتی شیراز❤️

2647 بازدید | 170 پست

کسی تجربه ای داره بگه

میخام برای عروسیم برم پیششون البته قبلش ایونت میرم و خروج عروسش رو میبینم اما اگر تجربه ای دارید بگین مرسی بوس بوس❤️💋

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا شما که چیزی میگی همه باید تایید کنن وگرنه جنبه بد شنیدن نداریمثل تاپیک قبلیتپس هر چی میلته همون ...

من انتقاد پذیرم ولی گوه خوری پذیر نیستم توهین ب شما نباشه عزیزم بعضی‌ها داشتن ب صورت واضح این کارو میکردن ❤️

عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️

کی عروسیته

عید عزیزم

عزیزم خوشبخت بشی😍ازدواجت دوستی بود؟

سلام عزیزم شما خوشبخت تر❤️

اره گلم الان زبون در آوردن مردم وقتایی که می‌جنگیدیم دوتا طایفه مخالفمون بودن شب و روزم گریه بود رو ندیدن

نگین بیوتی نشنیدم آرایش اروپایی سبک میخوای عزیزم ؟

اره عزیزم ساده

نگین میگن خیلی کارش خوبه البته اذین و کمانه هم شنیدم

کلامشکل روانی داریامیگی نظربدین راجع به النگوهام نظرم میدیم میپری به آدمخدابه خانواده شوهرت صبربده ک ...

مشکل روانی نداشتم ک جواب تورو نمی‌دادم

خدا ب اونا صبر نداده ی تیکه جواهر داده ب کوری چشمت

میتونی نظرتو محترمانه بگی 

از تاپیکم برو بیرون

اطلاعی ندارم گلمولی خواستم برات آرزوی خوشبختی و شادی کنمانشالله خوشبخت و سفید بخت شی❤️🌱🌺

مرسی عزیزم فدای شما انشالله هرکس هرچی برای دیگران میخاد خدا هزاران برابرشو اول ب خودش بده قربونت برم❤️

اره عزیزم سادهنگین میگن خیلی کارش خوبه البته اذین و کمانه هم شنیدم

دختر خواهر شوهرم و عروس خواهر شوهرم همین تابستون رفتن یکیشون سونیا یکیشون آوا فتوت 

من کار آرایشگاه آوا فتوت خیلی پسندیدم هم عروس رو قشنگ و ساده درست کرده بود هم دستیارش همراه های عروس رو خیلی خوب آرایش کرده بود 

سونیا بدک نبود من زیاد نپسندیدم زیادی برنزه کرده بود 

ولی حتما حتما برو از نزدیک ببین چون تو پیجها همه با ادیت خیلی زیاده 

مشکل روانی نداشتم ک جواب تورو نمی‌دادمخدا ب اونا صبر نداده ی تیکه جواهر داده ب کوری چشمتمیتونی نظرتو ...

کلمه زشت غیرمحترمانه اس؟تو دایره لغات تو وجودنداره لابد

میکاپ آرتیست مشهد_mua

2810