2777
2789
عنوان

بیایین از عوارض آستارا که مصرف کردین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ترس از دست دادن عزیزام داغونم کرده همش توی ذهنم تصور میکنم

پس وسواس شما خداروشکر سبک تره 

دیگه نیازی ب کار عملی نیس 

من حساب کن مهمون میومد باید خونه تکونی میکردم 

داروهاتو مصرف کن بخدا کلی اروم میشی میگی کاش زودتر میرفتم دکتر

نه سر خود نبود طبق نظر دکتر بود اصلا حالش خیلی بد میشد

شاید بهش نساخته شماهم مصرف کن دوهفته اول یکم حالتو بهم میریزه چ‌جسمی چ روحی 

بعد دوهفته کم کم ب قرص جواب میدی اگ بهت نساخت ب دکترت بگو تا تغییرش بده 

اگر منظورت آسنترا هست که یکی از کم عوارض ترین دارو هاست اما ممکنه روی یه سری عوارض داشته باشه،من از افزایش وزن میترسیدم و از کاهش میل جنسی هم خوشحال میشدم اما نه وزنم زیاد شد نه میلم کم شد 

روی من هیچ عوارضر نداشت من خودمم وسواس دارم

بعد دارو هایی مثل اسنترا اعتیاد اور هم نیست چون داروی مِلویی هست 

یه سری دارو های دوز بالا هستن که اعتیاد اورن و برای اخلالات شدید هم تجویز میشن،آسنترا اینطوری نیست و با خیال راحت استفاده کن

بخاطر وسواس به خودت رنج اضافه نده و دارو رو بخور و ذهنتو اروم کن

چه منطقی👌

😘😘

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
افزایش وزن هم داشتین

اصلا حتی یک کیلو هم اضافه وزن نداشتم فقط مشکلات پرخاشگری و حال بدم حل شد خداروشکر... به تدریج و طبق نظر پزشک هم کم کردم تا کاملا قطع کردم.

دوست عزیز همانطوری که برای سرماخوردگی که بیماری جسمی هست دارو مصرف می کنیم برای بیماری روحی هم باید دارو مصرف کنیم تا درمان بشیم.