2777
2789
عنوان

خانمهای متاهل فقط بیان

141 بازدید | 24 پست

سلام لطفاً بعد اینکه چند نفر جواب دادن تاپییک رو گزارش بزنید 

مدتیه همسرم سمتم که میاد حتی برای بوسیدن ساده یا گرفتن دستم یا حتی یه معاشقه ساده حس بدی میگیرم دلم نمی‌خواد اصلا دست بزنه بهم ... معاشقه هم داشته باشیم انکار داره بهم تجاوز میشه ( ما عقدیم رابطه کامل نداریم ) 

قبلا خیییییلی اوکی بود رابطمون ... نمیدونم چرا اینطوری شدم 

چرا اینقدر چندشم میشه ؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین موقعی ک میاد سمتت ب چه فکری مشغول بودی ک مانع میشه هرچیه ازذهنته فکرکن ب جواب میرسی

به چیزی فکر نمیکنم 

فقط انگار دیگه دوسش ندارم ؛ خیلی عاشقش بودم نمیدونم چرا اینقدر ازش خستم ؛ انکار تازه دارم میفهمم چقدر اذیتم کرده و دلمو شکسته و اون لحظه ها متوجه نشدم الان دارم تاثیرشو میبینم

تعداد رابطه بیشتر از حد نیاز شما شده ، خیلی وقتها راضی نبودین ولی بخاطر همسرتون قبول کردین الان شده ...

نه عزیزم ما بخاطر عقد بودن شرایط نداریم شاید ماهی یکبار دوماه یکبار پیش بیاد

تعداد رابطه بیشتر از حد نیاز شما شده ، خیلی وقتها راضی نبودین ولی بخاطر همسرتون قبول کردین الان شده ...

البته میگه رابطه کامل نداشتن و از یه دست گرفتن ساده هم حالش بد میشه فکرنکنم به خاطر این باشه

البته میگه رابطه کامل نداشتن و از یه دست گرفتن ساده هم حالش بد میشه فکرنکنم به خاطر این باشه

اره 

من قبلا نیدیدنش بال در میاوردم 

الان پیششم به خصوص داخل ماشین همش شیشه رو میدم پایین انکار کنارش نفسم بالا نمیاد بی جهت عصبیم

اره من قبلا نیدیدنش بال در میاوردم الان پیششم به خصوص داخل ماشین همش شیشه رو میدم پایین انکار کنارش ...

مشاوره برید دوتایی نذار این اوضاع طولانی بشه و سردتر بشی.احتمالا حرفات و بزنی خوب بشی

2810