2777
2789
عنوان

همسرتون سالگرد ازدواج معمولا چی کادو میده بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 395 بازدید | 40 پست

سالگرد ازدواج تا عقد بودیم از ترس مادرش نمی تونست بگیره حتی هدیه روز زن نمی تونست بگیره چون می گفت به دوران عقد تعلق نمی گیره زنیکه عقده ای

بعد عروسی ولی همیشه طلا می گیره

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

هربار یچیزی 

البته اینایی که میگم سالگرد عقدمون بوده ازدواج هنوز سال نشده

یبار گوشی یبار النگو یبار اپل واچ گرفته تاالان

منم یه سال اپل واچ گرفتم یه سال کت خریدم یه سالم کیف لپتاپ و هارد 😂😂هرچی نیاز داشت خریدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما جفتمون یادمون میره😆 تولدای همم یادمون نمیمونه😁عشق و محبت ب این چیزا نیس

ماهم بیشتر وقتا همینیم خودش هر وقت عشقش بکشه سورپرایز می‌کنه 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
شوهر منم پارسال گوشی گرفت سوپرایزم کردولی امسال دوتامون یادمون رفته بود 😅ولی برا روز عشق به همسر بر ...

خوشبخت باشین عزیزم

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
دقیقا منم به مین اعتقاد دارم تازه امسال یدونه دختر اوردم براش شدیم دوتا کادو 😍🤣

تمااااام شد دیگه اصلا تولد و همه چی کادوشو دادی😄😄 خوشقدم باشه ان شالله

دختر منم یک روز بعد از روز مادر دنیا اومد، برای روز پدر حدودا ۲۰ روزه بود. منم گذاشتمش تو کریر و یه روبان بزرگ چسبوندم بهش و گفتم روزت مبارک

چنان ذوقی کرده بود میگفت اخجون خودت بهم کادو دادیا از این به بعد فقط مال منه اخجون دختر منه 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

هر سال بهم دیگه کادو میدیم و کیک میخریم 

امسال من کارت هدیه ۲تومنی دادم قبلش رفته بودم مسافرت براش هودی ۲تا تی شرت خریدم 

همسرمم کیک ، دسته گل و نیم سکه بهم داد 

ما همه مناسبتا کادو میخریم 

همسرم حتی شب یلدا و سالگرد عقدمون همیشه یه کادو کوچیک برام میخره

وزن اولیه : ۶۸.۱۰۰   وزن فعلی : ۶۵.۴۰۰ 😊  وزن هدف : ۵۷

امروز سالگرد ازدواجمونه😁 هیچکار واقعا، انقد مشکلات هست و هردوتا بچم مریضه که کار خاصی نمیکنیم

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤