2777
2789
عنوان

پریودی در اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 42 پست
هم خون هم لک قهوه ای.باش عزیزمینی اگر فردا هم باشه همون پریودیه ک ایندفعه این مدلی شده درسته؟

اره عزیزم ، من خودم دو روز بعد موعدم همراه ترشح رگه خون و لکه قهوه ای اندازه یه سکه دیدم همراه با لرز و سرما بدن ، بعدش قطع شد فرداش اولین بیبی چک که زدم مثبت شد 

برای همین میگم حتما امروز استراحت کن که ببینی قطع میشه یا نه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پریودام همیشه منظم بوده ماه پیش دو روز زودتر پریود شدم این ماه پنج روز دیرتر،همش فکر میکردم این ...

واقعا؟پس شما خیلی شرایط شبیه الان من هست.عزیزم ببخشید بعد اون حالت خونابه کشدار بود؟بعد چن روز خون بدون خونابه اومد ؟

واقعا؟پس شما خیلی شرایط شبیه الان من هست.عزیزم ببخشید بعد اون حالت خونابه کشدار بود؟بعد چن روز خون ب ...

آره خونابه کشدار بود،روز اول فقط این شکلی بود،روزدوم دیگه مثل هردفه شدید شد و لخته 

اره عزیزم ، من خودم دو روز بعد موعدم همراه ترشح رگه خون و لکه قهوه ای اندازه یه سکه دیدم همراه با لر ...

ممنون عزیزم.خداروشکر.

دستت درد نکنه چون من فقط خودم و شوهرم می‌دونیم ک قصد بارداری داریم ب کسی نگفتم برا همین میام داخل نی نی سایت سوالام میپرسم .دوست ندارم الان کسی بدونه

آره خونابه کشدار بود،روز اول فقط این شکلی بود،روزدوم دیگه مثل هردفه شدید شد و لخته

خب پس انگار طبیعیه یکم ترسیدم گفتم نکنه چیزی غیرطبیعی باشه و کیست و فیبروم و اینا چون دفعه اولم بود 

ممنون عزیزم.خداروشکر.دستت درد نکنه چون من فقط خودم و شوهرم می‌دونیم ک قصد بارداری داریم ب کسی نگفتم ...

خوب کاری میکنی عزیزم درستشم همینه ، اگه سوالی داشتی میتونم کمکت کنم درخواست دوستی میفرستم که راحت پیام بدی 

خب پس انگار طبیعیه یکم ترسیدم گفتم نکنه چیزی غیرطبیعی باشه و کیست و فیبروم و اینا چون دفعه اولم بود

آره طبیعیه البته من خون فهوه ای ندیدم،امیدوارم برای شما لانه گزینه باشه و باردار باشی عزیزم

آره طبیعیه البته من خون فهوه ای ندیدم،امیدوارم برای شما لانه گزینه باشه و باردار باشی عزیزم

ممنون گلم هرچی خاست خدا باشه.انشالله هممون ب مرادمون میرسیم هروقت قسمت باشه.شما چنماهه اقدامید عزیز؟

2810