تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
قرمه سبزی از دیشب مونده بچه ام خوابید منم کنارش دراز کشیدم ظرفا از دیشب نشسته ام سینک پر از ظرف منم پریودم کمرم درد میکنه ناراحتم هستم رفیقام همشون رفتن خونه اون یکی دوستم به من اصلا نگفتن
اگه ببینی دختر کوچولوی من چه جوری با کثیف کاری داره میخوره دیگه دلت نمیخواد🤣
من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
عزیزمناراحتی تو براشون مهم نبود که بهشون گفتی بازم بهت نگفتن پس بی خیال
خواهرمم ازدواج کرد رفت یه شهر دیگه تنهام خیلی امروز ناراحتم زنگ زدم به دختر خاله ام گفتم عصری بیا پیشم دلم گرفته مادرمم زیاد براش مهم نیستم خواهرم مثل مادر بود برام