2777
2789
عنوان

چطوری با گذشته همسرتون کنار میاین اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 35 پست

من بعد عقدم اینقدر توگوشیش افتادم فهمیدم یکسری دخترها بودن در حد اشنایی خیلی مور مورم شده سوال کنم رابطه هم داشته یانه چون از جوابش واز واکنش خودم میترسم نمیپرسم میگم بین خودش و خداش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا  وقتی  میبینم بین اون همه دختر  ک میچسبن  بهش  یا   میچسبید  بشون

تهش منم 

خیلی خوشحالم

🤣😁ولی روی هم رفته  پسر خوبی بود  شیطنت  جوانی داشت

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست
😂😂😂

الان ک ازدواج  کردیم

خیلی  دخترا بد  نگاهم میکنن

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

خب بلاخره هرکسی گذشته ای داشته 

به نظرم بهترین کار اینه که نادیده بگیری و بچسبی به آینده و زندگیت چون با فکرش آدم خودش داغون میشه 

من خودم همین کارو کردم

خدایا شکرت واسه داشتن دلی که هیچ وقت بد کسی رو نخواست🌸

قبل ازدواج چشماتون باز کنید 

بعد از ازدواج‌روی اون مسائل ببندید 

قبل شما بودع و تعهدی نداشته 

اونم در حد دوستی معمولی 

بنظرم اصن معم نیس

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

منم مث تو.ام😑 نسبت فامیلی داریم قبلا شنیدم ک یکی رو.میخاست مخالفت کردن خانوادش یکی دیگه هم بود ک.راضی شدن تحقیقم کردن در مورد دختره بعد خودش پشیمون شد گفت بیخیالش بشین (ب زووور از زبون مادر شوهرم کشیدم😂) الان فکر کردن بهشون دیوونم میکنه درصورتی ک میدونم چ اخلاقی داره و اصلا بهشون فکرم نمیکنه

ان چیزی که شما را نکُشد مطمئنا قوی ترتان خواهد کرد🙃🤘🏻🍃 
مردم چه گذشته هایی دارن اخه😂😑این هرکاری کرده من اونقدر کنکاش کردم فهمیدم😐یعنی مورو از ماست میکشم ...

بیخیال گذشته ها گذشته

اون موقع هم شما نبودی.

مهم اینه تو زندگی با شما متعهد بمونه

منم مث تو.ام😑 نسبت فامیلی داریم قبلا شنیدم ک یکی رو.میخاست مخالفت کردن خانوادش یکی دیگه هم بود ک.را ...

همسر من با پیج فیک به یکی از فامیلاشون پیشنهاد داده🤨😅اونم بلاک کرده این فکر خیلی ازارم میده که اگه اون بلاک نمکرد شاید من الان نبودم

2810